SOBOTA 25 marzec
ZUPA WIEJSKA Z KLOPSIKAMI MIĘSNYMI lub ZUPA PIECZARKOWA-SCHAB W PLACKU ZIEMNIACZNYM+SOS PIECZARKOWO-BOROWIKOWYM+SURÓWKA lub GULASZ Z ŁOPATKI-ZIEMNIAKI lub KASZA GRYCZANA+OGÓREK KISZONY SURÓWKA Z BIAŁEJ lub KISZONEJ KAPUSTY
NIEDZIELA 26 marzec ROSÓŁ Z SWOJSKIM MAKARONEM lub ZUPA KREM POMIDOROWY Z FETĄ-4 zestawy do wyboru ; PIECZEŃ wp ,KOTLET SCHABOWY ,PORCJE KACZKI Z PIECA lub KOTLET DE VOLAILLE Z SEREM ŻÓŁTYM a do każdego zestawu= SOS PIECZENIOWY lub GRZYBOWY+KLUSKI ŁÓDECZKI ZIEMNIACZANE lub ZIEMNIAKI PUREE-ZESTAW 3 SURÓWEK
PONIEDZIAŁEK 27 marzec
ZUPA WIEJSKA Z KLOPSIKAMI MIĘSNYMI lub ZUPA JARZYNOWA -RACUCHY TWAROGOWE Z JABŁKAMI I CYNAMONEM lub do wyboru ;KOTLET SCHABOWY , ŻEBERKA lub PIECZEŃ+KAPUSTA ZASMAŻANA +ZIEMNIAKI GOTOWANE
WTOREK 28 marzec
KAPUŚNIAK Z ZIEMNIAKAMI lub ROSÓŁ Z LANYM CIASTEM – RUMSZTYK Z KARMELIZOWANĄ CEBULĄ ZIEMNIAKI PUREE lub ŁÓDECZKI ZIEMNIACZANE+2 SURÓWKI lub MAKARON Z KAWAŁKAMI KURCZAKA Z BROKUŁEM POMIDORKIEM KOKTAILOWYM W SOSIE ŚMIETANOWO SEROWYM
ŚRODA 29 marzec
ZUPA POMIDOROWA Z MAKARONEM lub KREM JARZYNOWA Z GRZANKAMI- UDKA DROBIOWE PIECZONE W SOSIE PIECZARKOWYM+ZIEMNIAKI PUREE lub RYŻ+2 SURÓWKI lub PLACEK PO WEGIERSKU Z GULASZEM MIĘSNYM+SURÓWKA lub PLACEK ZIEMNIACZANY W SOSIE PIECZARKOWO BOROWIKOWYM+SURÓWKA
CZWARTEK 30 marzec
ZUPA FASOLOWA lub ŻUREK Z JAJKIEM I KIEŁBASĄ – GULASZ Z KASZĄ GRYCZANĄ lub ZIEMNIAKAMI+OGÓRKI KISZONE lub BURACZKI albo KOTLET DROBIOWY Z JAJKIEM SADZONYM+ZIEMNIAKI PUREE lub,ŁÓDECZKI ZIEMNIACZANE+2 SURÓWKI
PIĄTEK 31 marzec
ZUPA PIECZARKOWA lub ZUPA OGÓRKOWA-do wyboru 2 KOTLETY JAJECZNE ZE SZCZYPIORKIEM lub SER CAMMEMBERT ZAPIEKANY W CIEŚCIE FRANCUSKIM +SOS ŻURAWINOWY ; a do zestawów ;FRYTKI lub ZIEMNIAKI PUREE MIX SAŁAT Z POMIDORKIEM KOKTAILOWYM albo 2 NALEŚNIKI NA SŁODKO Z MASKARPONE,SOS ŻURAWINOWY+BITA ŚMIETANA+OWOCE
SOBOTA 01 kwietnia
ZUPA KALAFIOROWA Z KOPERKIEM lub KRUPNIK Z JARZYNAMI -PIECZEŃ W SOSIE PIECZARKOWYM+ZIEMNIAKI PUREE +2 SURÓWKI lub 2 KOTLETY MIELONE +MARCHEWKA Z GROSZKIEM+ZIEMNIAKI PUREE
NIEDZIELA 02 kwietnia
ROSÓŁ Z SWOJSKIM MAKARONEM lub ZUPA KREM BROKUŁOWA Z JAJKIEM GOTOWANYM-4 zestawy do wyboru ; PIECZEŃ wp ,KOTLET SCHABOWY ,PORCJE KACZKI Z PIECA wp lub KOTLET DROBIOWY FASZEROWANY SZPINAKIEM+BIAŁA MOZZARELLA a do każdego zestawu= SOS PIECZENIOWY lub GRZYBOWY+KLUSKI ŁÓDECZKI ZIEMNIACZANE lub ZIEMNIAKI PUREE-ZESTAW 3 SURÓWEK
PONIEDZIAŁEK 03 kwietnia
ZUPA JARZYNOWA lub ROSÓŁ Z LANYM CIASTEM -DANIE CHŁOPA /placek ziemniaczany+kotlet schabowy +kapusta zasmażana+czipsy z boczku/ lub KOTLET DROBIOWY Z ZIEMNIAKAMI OPIEKANYMI lub GOTOWANYMI+2 SURÓWKI