NIEDZIELA 22 maja
ROSÓŁ Z SWOJSKIM MAKARONEM lub ZUPA KREM POMIDOROWY Z BIAŁĄ MOZZARELLĄ-4 zestawy do wyboru ; PIECZEŃ wp ,KOTLET SCHABOWY ,POLICZKI WOŁOWE lub UDKA Z KURCZAKA a do każdego zestawu= SOS PIECZENIOWY lub GRZYBOWY+KLUSKI lub ZIEMNIAKI PUREE-ZESTAW 3 SURÓWEK
PONIEDZIAŁEK 23 maja
ROSÓŁ Z LANYM CIASTEM lub KRUPNIK Z WARZYWAMI-KLOPSIKI W SOSIE POMIDOROWYM+RYŻ lub ZIEMNIAKI PUREE+SURÓWKA Z KISZONEJ KAPUSTY lub SCHAB W PLACKU ZIEMNIACZANYM W SOSIE PIECZARKOWYM+SURÓWKA Z BIAŁEJ KAPUSTY
WTOREK 24 maja
ZUPA JARZYNOWA lub ROSÓŁ Z RYŻEM– RUMSZTYK wp Z CEBULKĄ-ZIEMNIAKI PURE lub ŁÓDECZKI ZIEMNIACZANE-ZESTAW 2 SURÓWEK lub MAKARON ZAPIEKANY Z KURCZAKIEM PIECZARKAMI I SEREM ŻÓŁTYM Z SOSEM PIECZARKOWO BOROWIKOWYM
ŚRODA 25 maja
ZUPA KREM BROKUŁOWA lub ZUPA POMIDOROWA Z RYŻEM-PLACEK PO WEGIERSKU Z GULASZEM MIĘSNYM+SURÓWKA lub PLACEK ZIEMNIACZANY W SOSIE PIECZARKOWO BOROWIKOWYM+SURÓWKA lub GULASZ Z KASZĄ GRYCZANĄ lub ZIEMNIAKI PUREE-SURÓWKA ,OGÓREK KISZONY lub BURACZKI
CZWARTEK 26 maja
ZUPA WIEJSKA KLOPSIKAMI MIĘSNYMI lub ZUPA FASOLOWA - PIECZEŃ W SOSIE Z ZIELONEGO PIEPRZU+ZIEMNIAKI PUREE+ZESTAW 2 SURÓWEK albo UDKA Z KURCZAKA W SOSIE KOPERKOWYM+ZIEMNIAKI PUREE lub RYŻ+SURÓWKA
PIĄTEK 27 maja
ZUPA KALAFIOROWA lub OGÓRKOWA-do wyboru SCHABOWY ,2 JAJKA SADZONE Z FASOLKĄ SZPARAGOWĄ Z BUŁKĄ TARTĄ lub SER CAMMEMBERT W PANIERCE+SOS ŻURAWINOWY a do każdego zestawu ; FRYTKI lub ZIEMNIAKI PUREE+SURÓWKA Z BIAŁEJ lub KISZONEJ KAPUSTY albo 2 NALEŚNIKI NA SŁODKO Z MASKARPONE I DZEMEM
SOBOTA 28 maja
ŻUREK Z JAJKIEM I KIEŁBASĄ lub BOGRACZ MIĘSNY Z KLUSECZKAMI -SZASZŁYK Z KARCZKU I BOCZKU-ZIEMNIAKI PUREE lub ŁÓDECZKI ZIEMNIACZANE-2 SURÓWKI lub 2 KOTLETY MIELONE Z MARCHEWKĄ I GROSZKIEM+ZIEMNIAKI PUREE
NIEDZIELA 29 maja
ROSÓŁ Z SWOJSKIM MAKARONEM lub ZUPA KREM Z CUKINI Z PESTKAMI DYNI-4 zestawy do wyboru ; PIECZEŃ wp ,KOTLET SCHABOWY ,UDKO Z KURCZAKA lub ROLADA DROBIOWA a do każdego zestawu= SOS PIECZENIOWY lub GRZYBOWY+KLUSKI lub ZIEMNIAKI PUREE-ZESTAW 3 SURÓWEK
PONIEDZIAŁEK 30 maja
BARSZCZ UKRAIŃSKI Z BURACZKIEM lub ZUPA JARZYNOWA-KOTLET SCHABOWY lub PIECZEŃ +KAPUSTA ZASMAŻANA+ZIEMNIAKI lub PIECZEŃ W SOSIE PIECZARKOWYM+ZIEMNIAKI PUREE+SURÓWKA Z MŁODEJ KAPUSTY
WTOREK 31 maja
KREM JARZYNOWA lub KRUPNIK Z JARZYNAMI-SCHABOWY lub PIECZEŃ+ZIEMNIAKI+KAPUSTA ZASMAŻANA lub UDKA Z KURCZAKA W SOSIE KOPERKOWYM+ZIEMNIAKI PUREE lub RYŻ+SURÓWKA
ŚRODA 01 czerwiec
ZUPA POMIDOROWA Z KLOPSIKAMI I MAKARONEM lub ROSÓŁ Z RYŻEM- RUMSZTYK wp Z CEBULKĄ lub KOTLET DE VOLAILLE Z SEREM ŻÓŁTYM ZIEMNIAKI PURE lub ŁÓDECZKI ZIEMNIACZANE-ZESTAW 2 SURÓWEK
CZWARTEK 02 czerwiec KAPUŚNIAK lub KREM Z SOCZEWICY-WĄTRÓBKA INDYCZA PO WIEDEŃSKU lub UDKA Z KURCZAKA W SOSIE ŚMIETANOWO-KOPERKOWYM+ZIEMNIAKI PUREE lub RYŻ+SURÓWKA lub OGÓREK KISZONY
PIĄTEK 03 czerwiec
ZUPA JARZYNOWA lub OGÓRKOWA-do wyboru KOTLET SCHABOWY lub 2 KOTLETY JAJECZNE ZE SZCZYPIORKIEM W SOSIE KOPERKOWYM+FRYTKI lub ZIEMNIAKI PUREE+SURÓWKA Z BIAŁEJ lub KISZONEJ KAPUSTY albo MAKARON Z KURCZAKIEM I WARZYWAMI ORIENTALNYM+SOS SŁODKO KWAŚNY TAJSKI+SEZAM
SOBOTA 04 czerwiec
ZUPA CHŁOPA Z KIEŁBASĄ I ZIEMNIAKAMI lub ZUPA Z FASOLKĄ SZPARAGOWĄ-KOTLET SCHABOWY Z JAJKIEM SADZONYM lub 2 KOTLETY MIELONE W SOSIE PIECZARKOWO BOROWIKOWYM ZIEMNIAKI PUREE lub ŁÓDECZKI ZIEMNIACZANE-ZESTAW 2 SURÓWEK
NIEDZIELA 05 czerwiec
ROSÓŁ Z SWOJSKIM MAKARONEM lub ZUPA KREM BROKUŁOWA Z PRAŻONYM SŁONECZNIKIEM-4 zestawy do wyboru ; PIECZEŃ wp ,KOTLET SCHABOWY ,UDKO Z KURCZAKA lub KOTLET DE VOLAILLE Z SEREM ŻÓŁTYM W SEZAMIE a do każdego zestawu= SOS PIECZENIOWY lub GRZYBOWY+KLUSKI lub ZIEMNIAKI PUREE-ZESTAW 3 SURÓWEK
PONIEDZIAŁEK 06 czerwiec
KRUPNIK lub POMIDOROWA Z RYŻEM-GULASZ Z KASZĄ GRYCZANĄ lub ZIEMNIAKI PUREE-SURÓWKA +OGÓREK KISZONY lub SCHAB W PLACKU ZIEMNIACZANYM W SOSIE PIECZARKOWYM+SURÓWKA Z BIAŁEJ KAPUSTY albo 2 NALEŚNIKI NA SŁODKO Z MASKARPONE I DZEMEM
WTOREK 07 czerwiec
ZUPA JARZYNOWA lub BOGRACZ Z KLUSECZKAMI- KOTLET SCHABOWY ,PIECZEŃ lub ŻEBERKA+ZIEMNIAKI+KAPUSTA ZASMAŻANA lub 2 KOTLETY MIELONE+MARCHEWKA Z GROSZKIEM+ZIEMNIAKI PUREE
ŚRODA 08 czerwiec
GROCHÓWKA Z KOCIOŁKA lub KREM JARZYNOWA- RUMSZTYK wp Z CEBULKĄ lub SZASZŁYK Z KARCZKU I BOCZKU-ZIEMNIAKI PUREE lub ŁÓDECZKI ZIEMNIACZANE-2 SURÓWKI