MENU ŚWIĄTECZNE-WIELKANOC

Wielkimi krokami zbliża się Wielkanoc – najradośniejsze, najbardziej wiosenne, kwitnące i pachnące Święta. Ich niepowtarzalny klimat wydobędą doskonale przyrządzone, smaczne dania.Zamów catering na święta wielkanocne i ciesz się z dobrego jedzenia.Zachęcamy do skorzystania z naszej oferty cateringowej

CATERING WIELKANOCNY zamówienia przyjmujemy do 12 kwietnia 2022
dowóz lub odbiór własny w sobotę 16 kwietnia-w godz 11oo-16oo
www.restauracja-renatka.pl Rybnik tel 324213900 ; 693546850
MENU do wyboru z cenami ; ZUPY ;1litr=38,50
barszcz biały z jajkiem/2szt/ i kiełbasą białą/talarki 100g/
żurek chrzanowy z jajkiem/2szt/ i białą kiełbasą/100g/
zupa chrzanowa z szynką/150g/
tradycyjny żurek na zakwasie z jajkiem 2szt i kiełbasą białą/100g/
różowa zupa buraczkowa zabielana z jajkiem /3szt/
żurek z grzybkiem i wędzonką/150g/
DANIA GŁÓWNE;
pieczona karkówka faszerowana mięsiwem z wędzarni i boczkiem
=75,-/kg
polędwiczka wp w sosie kurkowo cebulowym 1kg=75,-
udka drobiowe faszerowane kurkami 1szt=18,50
pieczeń z szynki marynowanej w jałowcu 1kg=75,-
mięsiwo z wędzarni zapiekane w rękawie z liściem w sosie własnym 1kg=75
udka kacze pieczone 1kg=75,-
rolady wp w sosie własnym 1szt+sos/150ml/=23,50
rolady bez sosu 1szt=16,50
sos z rolad 1litr=38,50
sos grzybowy 1litr=42,50
rolady drobiowe faszerowane pieczarkami 1szt=15,50
kule drobiowe faszerowane szpinakiem i serem mozrella=15,50
schab ze śliwką morelą i żurawiną 1kg=75,-
łosoś dzwonka z rusztu 100g=12,-
łosoś filet soute 100g=15,-
dorsz polędwica z czosnkiem niedzwiedzim na maśle klarownym 100g=13,-
PRZEKĄSKI NA ZIMNO;
pasztet świąteczny 1kg=59,-
terrina-galaretka biała wielkanocna z jajkiem szynką i warzywami1szt=7,50
galaretka z ozorkiem 1szt=7,50
galaretka z kurczakiem 1szt=7,50
rożki faszerowane kremem chrzanowym w galarecie 1szt=7,50
półmisek mięs pieczonych podanych na zimno w plastrach=np;udziec wp-karczek-rola boczek faszerowany-schab ze śliwką morelą i żurawiną 0,50kg=38,-
ptysie faszerowane serkiem rzodkiewką i szczypiorkiem-7,50
sakiewki z ciasta francuskiego faszerowane szpinakiem z białym serem mozzarella=8,50
śledzik po japońsku 1porcja=7,50
jajka w sosie tatarskim +groszek konserwowy połówka=3,90,-
połówki jajka faszerowane pastami =3,90 pasty do wyboru;
-szynka chrzan szczypiorek
-wiosenny farsz z rzodkiewką i szczypiorkiem
-z wedzonym łososiem
-z pieczarkami i groszkiem zielonym
-z pastą jajeczną szczypiorkiem i plastrami rzodkiewki
- pasta z sera żółtego z czosnkiem i plastrami ogórka zielonego
-tuńczykiem i plastrami ogórka konserwowego
-pasta jajeczna z buraczkiem
-z fetą i z szynką szwarcwaldzką
-pasta z żółtka i z różą z salami
SAŁATKI kielich 1 litrowy=49,-
-pieczarkowa z jajkiem
-ryżowa z kurczakiem oraz prażonym słonecznikiem na maśle
-z brokułami z jajkiem w sosie majonezowo czosnkowym
-śledziowo ziemniaczana z jajkiem z ogórkiem kiszonym i cebulką
-z tuńczykiem z jajkiem ogórkiem konserwowym szalotka kukurydza sałata sos majenezowy
-sałatka z porami jajkiem kukurydza ogórek konserwowym
-tortellini z jajkiem z ogórkiem zielonym pomidorkiem sos jugurtowo czosnkowy
-sałatka jarzynowa z dekoracją jajek



Strona Główna
GALERIA
MENU CATERING
JESZ ILE CHCESZ obiady SZWEDZKI STÓŁ menu regulamin-Rybnik
RYBNIK TANIE OBIADY-DANIE DNIA codziennie inne dla każdego
ORGANIZACJA IMPREZ-PRZYKŁADOWE MENU IMPREZA W LOKALU-Rybnik
ZESTAWY OBIADOWE-DOSTAWA NA TELEFON RYBNIK-RADLIN-RYDUŁTOWY-WODZISŁAW-PSZÓW itd
MENU PIZZERIA DOSTAWA NA TELEFON DOWÓZ PIZZA RYBNIK-RADLIN-RYDUŁTOWY-PSZÓW-WODZI
OBIADY-TANIE POSIŁKI PROFILAKTYCZNE DLA FIRM-Rybnik
W E S E L E w lokalu lub dowozimy CATERING przykładowe MENU
Obiady grupowe dla wycieczek Rybnik-Niewiadom
STYPA MENU-restauracja RENATKA-Rybnik
KOMUNIA MENU-restauracja RENATKA-CATERNG-Rybnik
PROMOCJE - GRATISY
Ryba piątkowa restauracja-RENATKA Rybnik
OFERTA-dodaj swoją opinię
MENU RESTAURACJA
FAST FOOD restauracja Renatka Rybnik
CATERING szkolenia-spotkania firmowe PRZERWA KAWOWA-KANAPKI-OBIADOWA RYBNIK
MENU ŚWIĄTECZNE -WIGILIA
MENU ŚWIĄTECZNE-WIELKANOC
AKTUALNOŚCI-praktyka dla uczniów
Pekao 56 1240 4357 1111 0000 5314 5581
RESTAURACJA - PIZZERIA
"RENATKA"
WARTEX-EWA WARGACKA
ul. G.MORCINKA 16
44-273 RYBNIK
niedaleko tężni solankowej i Zabytkowej Kopalni Ignacy
TEL:32/4213900
693546850
604958311
================
e-mail: restauracja-renatka@wp.pl
===============
RESTAURACJA-PIZZERIA
RENATKA

NAJCZĘŚCIEJ ODWIEDZANY
ORAZ POLECANY LOKAL W RYBNIKU

ZWYCIĘZCA KORONY SMAKOSZA
NAJLEPSZY SMAK POTRAW
2012r
2014 wyróżnienie z certyfikatem
NAJLEPSZY SMAK POTRAW




 
Copyright © 2008 Restauracja RENATKA