MENU ¦WI¡TECZNE-WIELKANOC

                      MENU wielkanocne 2024 


ZUPY ;1litr=53,90
barszcz bia³y z jajkiem/3szt/ i kie³bas± bia³±/talarki 100g/
tradycyjny ¿urek na zakwasie z jajkiem 3szt i kie³bas± bia³± talarki /100g/
¿urek z grzybkiem suszonym jajka przepiórcze /6szt/ i wêdzonk± sopock± w kostkê /100g/
rosó³ z makaronem rêcznie robionym
ZUPY WEGE 1litr=49,90;bez wywaru miêsnego
kremowa zupa szparagowa z p³atkami migda³owymi+jajka/3szt/
¿urek chrzanowy+jajka przepiórcze/6szt/
DANIA G£ÓWNE;
polêdwiczka wp 150g +sos kurkowo cebulowy 100ml=28,90
rolowany pieczony karczek z farszem z bia³ej kie³basy i kiszonej kapusty 0,5kg=47,-
pieczeñ rola ze schabu z farszem miêsnym ,salami i orzeszkami ziemnymi=55,-
udka drobiowe faszerowane kurkami 1szt=25,90
udka kacze pieczone z rozmarynem 1szt=25,90
piersi kacze z pieca+¿urawina 1szt=25,90
rolady wieprzowa bez sosu 1szt=25,90
rolady wo³owe bez sosu 1szt=28,90
sos z rolad 0,5l=28,-
sos grzybowy 0,5l=33,-
kotlety de volaille faszerowany pieczarkami=19,90
kotlety de volaille faszerowane serem ¿ó³tym w sezamie=
kule drobiowe faszerowane szpinakiem i serem mozarella w panierce=19,90
kule szkockie z bia³ej kie³basy z jajkiem w ¶rodku w panierce=19,90
³oso¶ dzwonka z rusztu 200g=32,-
dorsz polêdwica z czosnkiem niedzwiedzim na ma¶le klarownym 150g=28,-
pstr±g z³ocisty sma¿ony na ma¶le klarowanym w ca³o¶ci 1szt=29,-
bigos my¶liwski z ja³owcem 0,5kg=33,-
krokiety z miêsem lub pieczarkami i serem ¿ó³tym/120g/=10,-
kluski ugotowane lub surowe 10szt=10,-
kapusta czerwona surówka lub buraczki porcja=9,-
bukiet 3 x surówka=12,-
PRZEK¡SKI NA ZIMNO;
pieczeñ rzymska z jajkiem i pieczarkami ,owiniêta plastrami boczku prosto z piekarnika 0,5kg=39,-
galaretka z ozorkiem lub kurczaka 1szt=9,50
ro¿ki faszerowane kremem chrzanowym w galarecie 1szt=9,50
¶ledzik po japoñsku podany na sa³atce+jajko 1porcja=11,50
po³ówki jajka faszerowane pastami =5,50 farsz do wyboru;
-wiosenny farsz z serkiem rzodkiewk± szczypiorkiem+kie³ki
-z wêdzonym ³ososiem+ogórek zielony+koperek
-z pieczarkami cebulk± i groszkiem zielonym
-z past± jajeczn± szczypiorkiem papryk±+kie³ki
-past± z tuñczyka i plastrami ogórka konserwowego
-ró¿a z salami+pasta z ¿ó³tka+rukola
SA£ATKI 1 litr=69,90
-pieczarkowa z jajkiem cebulk± i majonezem
-ry¿owa z kurczakiem i pra¿onym s³onecznikiem na ma¶le
-z broku³ami z jajkiem w sosie majonezowo czosnkowym
-¶ledziowo ziemniaczana z jajkiem porem groszkiem ogórkiem kiszonym i bia³± cebul±
-z tuñczykiem z jajkiem ogórkiem konserwowym szalotka kukurydza sa³ata sos majenezowy
-tortellini z jajkiem z ogórkiem zielonym pomidorkiem sos jugurtowo czosnkowy cebulka zielona
-sa³atka jarzynowa z dekoracj± jajek
NA S£ODKO;
-ko³ocz-makiem-z serem-z jab³kami=1szt=10,-                                   
zamówienia przyjmujemy do 26 marca      

DANIA WYDAJMY NA NASZYCH PÓ£MISKACH WTEDY POBIERAMY KUCJÊ¡ ZWROTN¡ ZA NACZYNIA LUB NA JEDNORAZOWYCH ZA DOP£AT¡


Strona G³ówna
GALERIA
MENU CATERING
JESZ ILE CHCESZ obiady SZWEDZKI STÓ£ menu regulamin-Rybnik
RYBNIK TANIE OBIADY-DANIE DNIA codziennie inne dla ka¿dego
ORGANIZACJA IMPREZ-PRZYK£ADOWE MENU IMPREZA W LOKALU-Rybnik
ZESTAWY OBIADOWE-DOSTAWA NA TELEFON RYBNIK-RADLIN-RYDU£TOWY-WODZIS£AW-PSZÓW itd
MENU PIZZERIA DOSTAWA NA TELEFON DOWÓZ PIZZA RYBNIK-RADLIN-RYDU£TOWY-PSZÓW-WODZI
MENU ¦WI¡TECZNE-WIELKANOC
OBIADY-TANIE POSI£KI PROFILAKTYCZNE DLA FIRM-Rybnik
STYPA MENU-restauracja RENATKA-Rybnik
W E S E L E w lokalu lub dowozimy CATERING przyk³adowe MENU
Obiady grupowe dla wycieczek Rybnik-Niewiadom
KOMUNIA MENU-restauracja RENATKA-CATERNG-Rybnik
PROMOCJE - GRATISY
Ryba pi±tkowa restauracja-RENATKA Rybnik
OFERTA-dodaj swoj± opiniê
MENU RESTAURACJA
FAST FOOD restauracja Renatka Rybnik
CATERING szkolenia-spotkania firmowe PRZERWA KAWOWA-KANAPKI-OBIADOWA RYBNIK
AKTUALNO¦CI-praktyka dla uczniów
MENU ¦WI¡TECZNE -WIGILIA
Pekao 56 1240 4357 1111 0000 5314 5581
RESTAURACJA - PIZZERIA
"RENATKA"
WARTEX-EWA WARGACKA
ul. G.MORCINKA 16
44-273 RYBNIK
niedaleko tê¿ni solankowej i Zabytkowej Kopalni Ignacy
TEL:32/4213900
693546850
604958311
================
e-mail: restauracja-renatka@wp.pl
===============
RESTAURACJA-PIZZERIA
RENATKA

NAJCZʦCIEJ ODWIEDZANY
ORAZ POLECANY LOKAL W RYBNIKU

ZWYCIÊZCA KORONY SMAKOSZA
NAJLEPSZY SMAK POTRAW
2012r
2014 wyró¿nienie z certyfikatem
NAJLEPSZY SMAK POTRAW




 
Copyright © 2008 Restauracja RENATKA