MENU ŚWIĄTECZNE-WIELKANOC

Wielkimi krokami zbliża się Wielkanoc – najradośniejsze, najbardziej wiosenne, kwitnące i pachnące Święta. Ich niepowtarzalny klimat wydobędą doskonale przyrządzone, smaczne dania.Zamów catering na święta wielkanocne i ciesz się z dobrego jedzenia.Zachęcamy do skorzystania z naszej oferty cateringowej

NA ZIMNO

boczek rolowany faszerowany mięsem

marynowana karkówka szpikowana świeżym czosnkiem oraz boczkiem

soczysta pierś z indyka

pasztet mix z dodatkiem królika

pieczeń wieprzowa z jajkiem i szpinakiem

roladki z szynki nadziewane musem chrzanowym

śledzik po japońsku

zimne nóżki wieprzowe z warzywami i jajkiem

Rożki z szynki faszerowane musem chrzanowym

ślimaczki z tortilli faszerowane rozmaite kolorowe z rukolą

ptysie z farszami twarożek+rzodkiewka+szczypiorek

półmisek mięs na zimno

tartinki kolorowe ;

-z szynką i dodatkami

-twarożkowe wiosenne

galaretki z kurczaka i warzywami kolorowe

koreczki serowe z dodatkami /ser żółty ,cammembert , pleśniowy/

koreczki z szynką z dodatkami

koreczki owocowe

koreczki śledziowe z dodatkami

roladki z cukini z fetą

pizzerinki serowe

muszle nadziewane sałatką jarzynową

muszle nadziewane sałatką wiosenną z koperkiem

pasztet domowy w galarecie

SAŁATKI

lekka sałatka wiosenna z kiełkami słonecznika, rzodkiewką, piersią z

wędzonego kurczaka jajkami na twardo

świeże liście szpinaku z kolorowymi pomidorkami koktajlowymi, prażonym bekonem i jajkiem

sałatka z pieczonych buraków z korniszonami, jajkiem i świeżym koperkiem

tradycyjna sałatka jarzynowa

sałatka pieczarkowa z jajkiem

sałatka bawarska z boczkiem i koperkiem

sałatka z brokułami kurczakiem w sosie czosnkowym

sałatka z jajkiem, pomidorem, czarnymi oliwkami i tuńczykiem

lekka sałatka wiosenna z kiełkami słonecznika, rzodkiewką, z wędzonym kurczakiem jajkami na twardo

JAJKA FASZEROWANE

jajka faszerowane musem z wędzonej makreli

jajka faszerowane pastą szpinakową z jakiem i czosnkiem

jajka faszerowane sałatką jarzynową z majonezem

jajka faszerowane musem z awokado

jajka faszerowane wędzonym łososiem

jajka z rzodkiewką i kiełkami

jajka z pastą pieczarkową

jajka faszerowane pastą z sera żółtego z czosnkiem

jajka faszerowane pastą jajeczną ze szczypiorkiem


ZUPY

Biały barszcz z wędzonym boczkiem i jajkiem

Czerwony barszcz z jajkiem

Świąteczny żurek z chrzanem i kiełbasą

Zupa chrzanowa z jajkiem i boczkiem

Delikatny żurek z grzybkiem

DANIA GŁÓWNE

roladki ze schabu wieprzowego nadziewane serem camembert i rukolą z żurawiną

filet z piersi indyka w sosie pomarańczowym z żurawiną i tymiankiem

pieczona karkówka faszerowana szpinakiem i orzechami z dodatkiem przesmażonej cebulki

pieczona karkówka faszerowan boczkiem oraz czosnkiem

karkówka z ruszty w wiórkach cebuli

kiełbasa biała w plastrze boczku z pieca podana w wiórkach cebuli

płat udzca wp z rusztu w kapuście z czosnkiem i boczkiem

polędwiczka wp w sosie kurkowo cebulowym

kaczka faserowana jabłkami z pieca

udka kacze pieczone

udka kacze pieczone z żurawinowym sosie

rolady w sosie własnym

rolady drobiowe faszerowane pieczarkami

rolady drobiowe z gruszką w szynce

rolady wp ze śliwką w sosie śliwkowym

pieczeń indycza kolorowa faszerowana warzywami

pieczeń trio zawijas łopatka wp-pierś indycza-polędwiczka wp w sosie borowikowym

pieczeń duo schab z mięsiwem z wędzarni w młodej kapuście

pieczeń z piersi indyczej faszerowana szpinakiem oraz jajkiem

Łosoś w sosie cytrynowo-koperkowym

Delikatne roladki z piersi kurczaka ze szpinakiem

                           
                                              

Strona Główna
GALERIA
MENU CATERING
JESZ ILE CHCESZ obiady SZWEDZKI STÓŁ menu regulamin
Ryba piątkowa restauracja-RENATKA Rybnik
ORGANIZACJA IMPREZ-PRZYKŁADOWE MENU IMPREZA W LOKALU
ZESTAWY OBIADOWE-DOSTAWA NA TELEFON RYBNIK-RADLIN-RYDUŁTOWY-WODZISŁAW-PSZÓW itd
MENU PIZZERIA DOSTAWA NA TELEFON DOWÓZ RYBNIK-RADLIN-RYDUŁTOWY-PSZÓW-WODZISŁAW
W E S E L E -przykładowe MENU
KOMUNIA MENU-restauracja RENATKA-CATERNG
PROMOCJE - GRATISY
TANIE OBIADY-DANIE DNIA codziennie inne dla każdego
STYPA MENU-restauracja RENATKA
OFERTA-dodaj swoją opinię
MENU RESTAURACJA
CATERING szkolenia-spotkania firmowe PRZERWA KAWOWA-KANAPKI-OBIADOWA RYBNIK
OBIADY-TANIE POSIŁKI PROFILAKTYCZNE DLA FIRM
MENU ŚWIĄTECZNE -WIGILIA
MENU ŚWIĄTECZNE-WIELKANOC
AKTUALNOŚCI-praktyka dla uczniów
Pekao 56 1240 4357 1111 0000 5314 5581
RESTAURACJA - PIZZERIA
"RENATKA"
WARTEX-EWA WARGACKA
ul. G.MORCINKA 16
44-273 RYBNIK
TEL:32/4213900
693546850
665405333
604958311
================
e-mail: restauracja-renatka@wp.pl
===============
RESTAURACJA-PIZZERIA
RENATKA

NAJCZĘŚCIEJ ODWIEDZANY
ORAZ POLECANY LOKAL W RYBNIKU

ZWYCIĘZCA KORONY SMAKOSZA
NAJLEPSZY SMAK POTRAW
2012r
2014 wyróżnienie z certyfikatem
NAJLEPSZY SMAK POTRAW




 
Copyright © 2008 Restauracja RENATKA