MENU ŚWIĄTECZNE-WIELKANOC

Wielkimi krokami zbliża się Wielkanoc – najradośniejsze, najbardziej wiosenne, kwitnące i pachnące Święta. Ich niepowtarzalny klimat wydobędą doskonale przyrządzone, smaczne dania.Zamów catering na święta wielkanocne i ciesz się z dobrego jedzenia.Zachęcamy do skorzystania z naszej oferty cateringowej

NA ZIMNO

boczek rolowany faszerowany mięsem1kg=42,-

marynowana karkówka szpikowana świeżym czosnkiem oraz boczkiem1kg=55,-

soczysta pierś z indyka1kg=55,-

pasztet mix z dodatkiem królika 1kg=32,-

pieczeń wieprzowa z jajkiem i szpinakiem1kg=55,-

śledzik po japońsku 1porcja=4,90

galareta wp-zimne nóżki+golonka z warzywami i jajkiem1kg=29,-

Rożki z szynki faszerowane musem chrzanowym w galarecie 1szt=4,90

ptysie z farszami twarożek+rzodkiewka+szczypiorek 1szt=4,50

schab ze śliwką 1kg=55,-

tartinki kolorowe 1szt=4,50

-z szynką i dodatkami

-twarożkowe wiosenne

-z łososiem i awokado

-z pastami ;jajeczna ,z tuńczykiem , sledziowa

galaretki z kurczaka i warzywami kolorowe 1szt=4,90

koreczki 1szt=2,50

koreczki serowe z dodatkami /ser żółty ,cammembert , pleśniowy/

koreczki z szynką z dodatkami kolorowe

koreczki owocowe

koreczki śledziowe z dodatkami

roladki z cukini grillowanej z fetą 1szt=4,50

pizzerinki serowe 1szt=1,90

muszle nadziewane sałatką jarzynową 10szt=19,-

muszle nadziewane sałatką wiosenną z koperkiem 10szt=19,-

pasztet domowy w galarecie 1kg=32,-

SAŁATKI 1porcja=8,50

lekka sałatka wiosenna z kiełkami słonecznika, rzodkiewką, piersią z

wędzonego kurczaka jajkami na twardo

świeże liście szpinaku z kolorowymi pomidorkami koktajlowymi, prażonym bekonem i jajkiem

sałatka z pieczonych buraków z korniszonami, jajkiem i świeżym koperkiem

tradycyjna sałatka jarzynowa

sałatka pieczarkowa z jajkiem

sałatka bawarska z boczkiem i koperkiem

sałatka z brokułami kurczakiem w sosie czosnkowym

sałatka z jajkiem, pomidorem, czarnymi oliwkami i tuńczykiem

JAJKA FASZEROWANE połówka=3,90

jajka faszerowane musem z wędzonej makreli

jajka faszerowane pastą szpinakową z jakiem i czosnkiem

jajka faszerowane sałatką jarzynową z majonezem

jajka faszerowane musem z awokado

jajka faszerowane wędzonym łososiem

jajka z rzodkiewką i kiełkami

jajka z pastą pieczarkową

jajka faszerowane pastą z sera żółtego z czosnkiem

jajka faszerowane pastą jajeczną ze szczypiorkiem

ZUPY 300ml=8,50

Biały barszcz z wędzonym boczkiem i jajkiem

Świąteczny żurek z chrzanem i kiełbasą

Zupa chrzanowa z jajkiem i boczkiem

Delikatny żurek z grzybkiem

Czerwony barszcz z jajkiem=5,50

DANIA GŁÓWNE

roladki ze schabu wieprzowego nadziewane serem camembert i rukolą z żurawiną w szynce 1szt=13,50

filet z piersi indyka w sosie pomarańczowym z żurawiną i tymiankiem 1kg=65,-

pieczona karkówka faszerowana szpinakiem i orzechami z dodatkiem przesmażonej cebulki 1kg=65,-

pieczona karkówka faszerowan boczkiem oraz czosnkiem 1kg=55,-

karkówka z rusztu w wiórkach cebuli 1kg=55,-

kiełbasa biała w plastrze boczku z pieca podana w wiórkach cebuli 1kg=29,-

płat udzca wp z rusztu w kapuście z czosnkiem i boczkiem 1kg=32,-

polędwiczka wp w sosie kurkowo cebulowym 1kg=75,-

kaczka faszerowana jabłkami z pieca 1kg=59,-

udka kacze pieczone 1kg=49,-

udka kacze pieczone z żurawinowym sosie 1kg=49,-

rolady w sosie własnym 1szt+sos=16,50

rolady drobiowe faszerowane pieczarkami 1szt=11,50

rolady drobiowe z gruszką w szynce 1szt=11,50

rolady wp ze śliwką w sosie śliwkowym 1szt=11,50

Delikatne roladki z piersi kurczaka ze szpinakiem 1szt=11,50

pieczeń indycza kolorowa faszerowana warzywami 1kg=55,-

pieczeń trio zawijas łopatka wp-pierś indycza-polędwiczka wp w sosie borowikowym 1kg=65,-

pieczeń duo schab z mięsiwem z wędzarni 1kg=55,-

pieczeń z piersi indyczej faszerowana szpinakiem oraz jajkiem 1kg=55,-

Łosoś dzwonka soute 1kg=75,-

Filet z łososia 1kg=95,-

 

Strona Główna
GALERIA
MENU CATERING
JESZ ILE CHCESZ obiady SZWEDZKI STÓŁ menu regulamin-Rybnik
ORGANIZACJA IMPREZ-PRZYKŁADOWE MENU IMPREZA W LOKALU-Rybnik
ZESTAWY OBIADOWE-DOSTAWA NA TELEFON RYBNIK-RADLIN-RYDUŁTOWY-WODZISŁAW-PSZÓW itd
MENU PIZZERIA DOSTAWA NA TELEFON DOWÓZ PIZZA RYBNIK-RADLIN-RYDUŁTOWY-PSZÓW-WODZI
TANIE OBIADY-DANIE DNIA codziennie inne dla każdego Rybnik-Radlin-Rydułtowy
W E S E L E w lokalu lub dowozimy CATERING przykładowe MENU
Obiady grupowe dla wycieczek Rybnik-Niewiadom
STYPA MENU-restauracja RENATKA-Rybnik
KOMUNIA MENU-restauracja RENATKA-CATERNG-Rybnik
PROMOCJE - GRATISY
Ryba piątkowa restauracja-RENATKA Rybnik
OFERTA-dodaj swoją opinię
MENU RESTAURACJA
CATERING szkolenia-spotkania firmowe PRZERWA KAWOWA-KANAPKI-OBIADOWA RYBNIK
OBIADY-TANIE POSIŁKI PROFILAKTYCZNE DLA FIRM-Rybnik
MENU ŚWIĄTECZNE -WIGILIA
MENU ŚWIĄTECZNE-WIELKANOC
AKTUALNOŚCI-praktyka dla uczniów
Pekao 56 1240 4357 1111 0000 5314 5581
RESTAURACJA - PIZZERIA
"RENATKA"
WARTEX-EWA WARGACKA
ul. G.MORCINKA 16
44-273 RYBNIK
niedaleko tężni solankowej i Zabytkowej Kopalni Ignacy
TEL:32/4213900
693546850
604958311
================
e-mail: restauracja-renatka@wp.pl
===============
RESTAURACJA-PIZZERIA
RENATKA

NAJCZĘŚCIEJ ODWIEDZANY
ORAZ POLECANY LOKAL W RYBNIKU

ZWYCIĘZCA KORONY SMAKOSZA
NAJLEPSZY SMAK POTRAW
2012r
2014 wyróżnienie z certyfikatem
NAJLEPSZY SMAK POTRAW




 
Copyright © 2008 Restauracja RENATKA