RR-Rybnik PRZYKŁADOWE MENU-WIGILIA OFERUJEMY PAŃSTWU CATERING DO DOMU , SPOTKANIE OPŁATKOWE W NASZEJ RESTAURACJI W ZAKŁADZIE PRACY LUB W SZKOLE
CATERING
WIGILIJNY DO
WYBORU 2023
ZUPY 1litr
barszcz
czerwony swojski czysty na zakwasie=21,90
rosół rybny z
grzankami na maśle=39,90
krem
borowikowa z grzankami na maśle=49,90
rosół z
makaronem ręcznie robionym =44,90
uszka
grzybowe do zupy=10szt=19,00
RYBY
świąteczny
karp dzwonka /200g/=23,00 smażony panierowany=115,00/kg
filet
z karpia wigilijny ze skórą /150g/= 20,25smażony
w panierce=135,00/kg
filet
z karpia wigilijny ze skórą /150g/= 21,30smażony
w mące=142,00/kg
pstrąg
w całości smażony soute z masłem koperkowym=79,00/kg
pstrąg
w całości zapiekany w folli z masłem czosnkowym=79,00/kg
pstrąg
panierowany złocisty w panierce smażony=79,00/kg
łosoś
dzwonka z pieca w ziołach /200g/=31,80 =159,00/kg
łosoś
filet soute /150g/=26,85,- =179,00/kg
sola
przekładana szpinakiem zapiekana z białą mozzarellą=99,00/kg
filet
dorsza 150g=27,75-zapiekany
na na maśle z
czosnkiem niedźwiedzim w
mące
=185,00/kg
INNE
DANIE
nasze świąteczne
pierogi
z kapustą
i grzybami opiekane
na złoto lub gotowane=56,00/kg
szlachetny
krokiet z kapustą oraz grzybami 6szt=66,00
krokiet
z mięsem
6szt=66,00
krokiet
z pieczarkami oraz serem żółtym 6szt=66,00
1szt
krokiet=11,50 /160g/
kapusta z
grzybami wigilijna=59,-/kg
bigos
staropolski mięsno-grzybowy
ze ślwką=59,-/kg
SAŁATKI=69,-/1
litr /
śledziowa
z ziemniakami cebulą ogórkiem kiszonym
królewska
śledziowa z jabłkiem
sałatka
gyros z kurczakiem pekińską kukurydzą
świąteczna
śledziowa z fasolą i buraczkami
z makaronem tortellini
,pomidorkiem ,ogórkiem zielonym w sosie z czosnkiem
brokułowa z
kurczakiem w sosie czosnkowym
sałatka
z czerwonej fasoli z kukurydzą i selerem
sałatka
jarzynowa
sałatka
pieczarkowa z jajkiem
NA
ZIMNO=1 półmisek /500ml/
śledz
w oleju z cebulką=35,90
śledz
w śmietanie=39,90
śledz
pod pierzynką z buraczków=39,90
śledz
po japońsku=39,90
ryba
po grecku=59,90
karp filet
w galarecie=59,90
łosoś filet
w galarecie=69,90
ozory
wołowe w galarecie=49,90
rożki
z szynki z farszem chrzanowym w
galarecie 5szt=49,90
plastry
schabu faszerowane śliwką w galarecie=49,90
INNE
POTRAWY ŚWIĄTECZNE
udka
drobiowe faszerowane kurkami=21,-/szt
udko
z kaczki z pieca=21,00/szt
rolada wieprzowa =19,00/szt
rolada
wołowa=23,00/szt
pieczeń
wieprzowa 150g=15,00
polędwiczki
wp 150g w sosie kurkowowym z szalotką na śmietanie100ml=21,90
sos
leśny grzybowy 1litr=55,50
sos
pieczeniowy 1litr=45,50
kluski
10szt=9,00
kapusta
czerwona – surówka z białej – buraczki - 0,5kg=26,00
NA
SŁODKO
kołocz
z makiem=10,00/szt
kołocz
z serem=10,00/szt
kołacz
z jabłkami=10,00/szt
moczka=69,90/litr
makówki=69,90/litr
kompot
z suszu owocowego=29,90/litr
zamówienia w
restauracji lub e-mail restauracja-renatka@wp.pl
tel324213900
; 694546850 ; 604958311 RR ************************************************************
|