 Pierwsza Komunia Święta, jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu katolika, obchodzona jest z Polsce bardzo uroczyście. W eucharystii bowiem Pierwsza Komunia Święta jest sakramentem, symbolicznie przyjmującym młodego człowieka do grona tych, którzy bezpośrednio obcują z Bogiem. Dlatego stanowi święto dla całej rodziny KOMUNIA 2023 OBIAD-ROSÓŁ Z MAKARONEM /WAZY/ ROLADA ŚLĄSKA [ mięso-2,5szt /os ] KOTLET SCHABOWY PIECZEŃ WIEPRZOWA PIECZEŃ Z PIERSI INDYCZEJ FASZEROWANA SZPINAKIEM I SEREM BIAŁYM MOZZARELLA KOTLET DE VOLLAI Z SEREM ŻÓŁTYM W SEZAMIE POLĘDWICZKI wp W SOSIE BOROWIKOWYM UDKO FASZEROWANE RYŻEM I PIECZARKAMI Zestaw surówek: Z KAPUSTY CZERWONEJ,BIAŁEJ,Z SELERA MARCHEWKI I JABŁKA ,BURACZKI, MIX WARZYW GOTOWANYCH KLUSKI+SOS PIECZENIOWY , ZIEMNIAKI
DESER-jeden do wyboru;PUCHAR LODOWY Z OWOCAMI - SZPAJZA - KOPA - TIRAMISU TORT KSIĄŻKA,CIASTO TORTOWE,KRUCHE CIASTECZKA,CUKIERKI,OWOCE, KAWA HERBATA BEZ OGRANICZEŃ KAWA MROŻONA na zamówienie za dopłatą
ZIMNA PŁYTA-PÓŁMISKI WĘDLIN,MIĘS W PLASTRACH NA ZIMNO oraz SERÓW cała gama PIECZEŃ RZYMSKA,SPECJAŁY W GALARECIE-KURCZAK,ROŻKI Z SZYNKI FASZEROWANE KREMEM CHRZANOWYM, JAJA faszerowane ŁOSOSIEM WĘDZONYM,TUŃCZYKIEM ,PIECZARKAMI itp DODATKI:POMIDOR,OGÓREK,PAPRYKA,PIECZARKA,OLIWKI PIECZYWO JANE,CIEMNE , MASŁO SAŁATKI: -WIOSENNA KOLOROWA - Z BROKUŁAMI KURCZAKIEM W SOSIE CZOSNKOWYM - HAWAJSKA
GORĄCA KOLACJA 1,5szt na osobę w tym: KOTLET FASZEROWANY PIECZARKAMI NUGGETSY + sos czosnkowy SZASZŁYK MIĘSNY FILET Z PSTRĄGA lub ŁOSOŚ FRYTKI,DUFINKI, MIX SAŁAT Z DODATKAMI I SOSEM WINEGRET napoje w cenie bez ograniczeń; sok w dzbanku -jabłkowy -pomarańczowy oraz woda mineralna n/gaz z cytryną /inne napoje we własnym zakresie/ 210,-od osoby do 6lat połówki -do 3lat gratis ====================================== CATERING-DOWÓZ 2023 RYBNIK-RADLIN-RYDUŁTOWY-WODZISŁAW itd obiad 79,- /os OBIAD-ROSÓŁ Z MAKARONEM ROLADA ŚLĄSKA [ mięso-2,5szt /os ] KOTLET SCHABOWY PIECZEŃ WIEPRZOWA PIECZEŃ Z PIERSI INDYCZEJ FASZEROWANA SZPINAKIEM I BIAŁYM SEREM MOZZARELLA KOTLET DE VOLLAI Z SEREM ŻÓŁTYM W SEZAMIE POLĘDWICZKI wp W SOSIE BOROWIKOWYM UDKO FASZEROWANE RYŻEM I PIECZARKAMI Zestaw surówek: Z KAPUSTY CZERWONEJ,BIAŁEJ,Z SELERA MARCHEWKI I JABŁKA ,BURACZKI, MIX WARZYW GOTOWANYCH KLUSKI+SOS PIECZENIOWY , ZIEMNIAKI ===================================================== zimna płyta 29,-/os ZIMNA PŁYTA-PÓŁMISKI WĘDLIN,MIĘS W PLASTRACH NA ZIMNO oraz SERÓW cała gama PIECZEŃ RZYMSKA,SPECJAŁY W GALARECIE-KURCZAK,ROŻKI Z SZYNKI FASZEROWANE KREMEM CHRZANOWYM, JAJA faszerowane ŁOSOSIEM WĘDZONYM,TUŃCZYKIEM ,PIECZARKAMI itp DODATKI:POMIDOR,OGÓREK,PAPRYKA,PIECZARKA,OLIWKI ========================================================= sałatki 24,-/os WIOSENNA KOLOROWA Z BROKUŁAMI I KURCZAKIEM W SOSIE CZOSNKOWYM HAWAJSKA ============================================ kolacja 42-/os GORĄCA KOLACJA 1,5szt na osobę w tym: KOTLET FASZEROWANY PIECZARKAMI NUGGETSY + sos czosnkowy SZASZŁYK MIĘSNY FILET Z PSTRĄGA lub ŁOSOŚ FRYTKI,DUFINKI, MIX SAŁAT Z DODATKAMI I SOSEM WINEGRET razem całość=174,-/os e-mail: restauracja-renatka@wp.pl 324213900 ; 693546850 ; 604958311
RR
|