Pierwsza Komunia Święta, jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu katolika, obchodzona jest z Polsce bardzo uroczyście. W eucharystii bowiem Pierwsza Komunia Święta jest sakramentem, symbolicznie przyjmującym młodego człowieka do grona tych, którzy bezpośrednio obcują z Bogiem. Dlatego stanowi święto dla całej rodziny  KOMUNIA w lokalu 2025 OBIAD-ROSÓŁ Z MAKARONEM /WAZY/ ROLADA ŚLĄSKA [ mięso-2szt /os ] KOTLET SCHABOWY TRADYCYJNY PIECZEŃ wp UDKO Z KACZKI KULE DROBIOWE ZE SZPINAKIEM I BIAŁYM SEREM MOZARELLA KOTLET DE VOLLAI Z SEREM ŻÓŁTYM W SEZAMIE SZNYCLE Z INDYKA W MIGDAŁOWEJ PANIERCE Zestaw surówek: Z KAPUSTY CZERWONEJ,BIAŁEJ ,BURACZKI, MIX WARZYW GOTOWANYCH KLUSKI+SOS PIECZENIOWY , ZIEMNIAKI DESER-jeden do wyboru; PUCHAR LODOWY Z OWOCAMI - SZPAJZA CYTRYNOWO-CZEKOLADOWA- KOPA ŚLĄSKA lub TIRAMISU TORT KSIĄŻKA,CIASTO TORTOWE,KRUCHE CIASTECZKA,CUKIERKI,OWOCE, KAWA HERBATA BEZ OGRANICZEŃ W BUFECIE ZIMNA PŁYTA-PÓŁMISKI WĘDLIN 3 RODZAJE ,PIECZENI MIĘSNYCH W PLASTRACH NA ZIMNO oraz SERÓW cała gama PIECZEŃ RZYMSKA,SPECJAŁY W GALARECIE-KURCZAK,ROŻKI Z SZYNKI FASZEROWANE KREMEM CHRZANOWYM JAJA faszerowane MIX KOLOROWE DODATKI:POMIDOR,OGÓREK,PAPRYKA,PIECZARKA ,OLIWKI PIECZYWO JASNE,CIEMNE , MASŁO 3 SAŁATKI: -WIOSENNA KOLOROWA - Z BROKUŁAMI I KURCZAKIEM W SOSIE CZOSNKOWYM - TORTELLINI ZE SZPINAKIEM GORĄCA KOLACJA 1szt na osobę w tym: KOTLET FASZEROWANY PIECZARKAMI I SEREM ŻÓŁTYM NUGGETSY + sos czosnkowy i keczup SZASZŁYK MIĘSNY Z PAPRYKĄ I CEBULĄ KOLOROWY PIECZONE UDKO Z KURCZAKA +mięso z obiadu FRYTKI i ĆWIARTKI ZIEMNIACZANE Z POSYPKĄ MIX SAŁAT Z POMIDORKIEM KOKTAILOWYM I SOSEM WINEGRET napoje w cenie bez ograniczeń; sok w dzbanku ;jabłkowy i pomarańczowy oraz woda mineralna n/gaz z cytryną /inne napoje we własnym zakresie/ do 6lat połówki -do 3lat gratis 269,-od osoby w cenie zawarte są tort ciasto deser napoje;soki i mineralna oraz dekoracja sali __________________________________ CATERING 2025 obiad 96,- /os OBIAD-ROSÓŁ Z MAKARONEM /WAZY/ ROLADA ŚLĄSKA [ mięso-2szt /os ] KOTLET SCHABOWY TRADYCYJNY PIECZEŃ wp UDKO Z KACZKI KULE DROBIOWE ZE SZPINAKIEM I BIAŁYM SEREM MOZARELLA KOTLET DE VOLLAI Z SEREM ŻÓŁTYM W SEZAMIE SZNYCLE Z INDYKA W MIGDAŁOWEJ PANIERCE Zestaw surówek: Z KAPUSTY CZERWONEJ,BIAŁEJ ,BURACZKI, MIX WARZYW GOTOWANYCH KLUSKI+SOS PIECZENIOWY , ZIEMNIAKI ===================================================== zimna płyta 35,-/os ZIMNA PŁYTA-PÓŁMISKI WĘDLIN 3 RODZAJE ,PIECZENI MIĘSNYCH W PLASTRACH NA ZIMNO oraz SERÓW cała gama PIECZEŃ RZYMSKA,SPECJAŁY W GALARECIE-KURCZAK,ROŻKI Z SZYNKI FASZEROWANE KREMEM CHRZANOWYM JAJA faszerowane MIX KOLOROWE DODATKI:POMIDOR,OGÓREK,PAPRYKA,PIECZARKA ,OLIWKI ========================================================= sałatki 29,-/os 3 SAŁATKI: -WIOSENNA KOLOROWA - Z BROKUŁAMI I KURCZAKIEM W SOSIE CZOSNKOWYM - Z TORTELLINI ZE SZPINAKIEM ============================================ kolacja 49-/os GORĄCA KOLACJA 1szt na osobę w tym: KOTLET FASZEROWANY PIECZARKAMI I SEREM ŻÓŁTYM NUGGETSY + sos czosnkowy SZASZŁYK MIĘSNY Z PAPRYKĄ I CEBULĄ KOLOROWY PIECZONE UDKO Z KURCZAKA FRYTKI i ĆWIARTKI ZIEMNIACZANE Z POSYPKĄ MIX SAŁAT Z POMIDORKIEM KOKTAILOWYM I SOSEM WINEGRET razem całość=209,-/os
e-mail: restauracja-renatka@wp.pl 324213900 ; 693546850 ; 604958311
RR
|