MENU CATERING

moje menu na catering
TWOJE MENU:
(WYCENIMY przykładowe menu)
w dniu:
docelowo na godz:
adres docelowy:
tel kontaktowy-ZAPISZ:
(oddzwonimy w celu potwierdzenia cateringu oraz wpłaty zaliczki)
podaj e-mail prześlemy wycenione menu:

lokal zamknięty do odwołania 

catering obiady i pizzę

dowozimy lub wydajemy 

na wynos


Catering-Dowóz 

   RYBNIK-RADLIN-RYDUŁTOWY-WODZISŁAW itd

    PIEKIELNA KUCHNIA

      

Restauracja Renatka

laureatem konkursu

KORONA SMAKOSZA W KATEGORI
SMAK POTRAW 2012

2014 zdobyliśmy WYRÓŻNIENIE-CERTYFIKAT
"Korona Smakosza na Śląsku i Zagłębiu"

 

             Oferujemy państwu pełen zakres usług gastronomicznych w formie cateringu dla klientów indywidualnych oraz dla firm  lub szkół - na wynos  z dowozem. Serwowane menu jest dostosowane do rodzaju i charakteru spotkania z uwzględnieniem potrzeb i sugesti klienta. Służymy radą przy doborze potraw. Udekorowane gorące potrawy lub inne wybrane posiłki dowozimy na miejsce lub z odbiorem własnym.Aby w sposób satysfakcjonujący wywiązać się ze zlecenia prosimy o składanie zamówień z wyprzedzeniem. Zapewniamy wysoką jakość potraw, dużą różnorodność oraz konkurencyjne ceny .

*** Nasz cel to  satysfakcja i pełne zadowolenie klienta ***

RR

 POBIERAMY KAUCJE JEŻELI WYBIERACIE PAŃSTWO OPCJE NASZE NACZYNIA I PÓŁMISKI/ KAUCJA WG ZAMÓWIENIA / LUB WYDAJEMY CATERING NA JEDNORAZOWYCH SREBRYCH ALUMINIOWYCH PÓŁMISKACH UDEKOROWANYCH     PROSTO NA STÓŁ            

                     catering zestawy 
                na różne okazje


    • 01/        koryto mięsne-np/12osób

        •   golonka pieczone przednia z kością - 2szt

        •   żeberka pieczone    -    0,7kg

        •   kotlety de volaille z serem żółtym w sezamie-5szt

        • szaszłyki z karkówki cebuli i boczku -5szt

        • szaszłyki drobiowe kolorowe -5szt

                                                =282,-

        •   kiełbaski białe w plastrze boczku -  3 szt

        •   kiełbaski wiejskie w plastrze boczku    -  3szt

        •   krupnioki w plastrze boczku   -  3szt

                                        =63,-                 

        •  łódeczki ziemniaczane opiekane w ziołach 12p

        •  mix pierogów 12szt 

        •  kapusta zsmażana z czosnkiem 1,5kg

                                             =99,-

                                        całość= 444,- 

                 

***************************************************************

       

02/    koryto mięsne + sałatki  np /12osób

    • szaszłyki wp z papryką cebulą kolorowe -6sz

    • rolada z gruszką oraz śliwką w szynce szwarcwaldzkiej 6szt

    • udka faszerowane pieczarkami- 6szt

    • kotlet de vollai z serem żółtym w sezamie 6szt 

    • sałatka z torttellini 1duży kielich

    • sałatka gyros z kurczakiem 1 duży kielich

                                  całość=398,-                                  


**************************************************************

  

03/półmisek mięsny+sałatki-np /12osób     

    • kotlety faszerowane pieczarkami 2szt

    • kotlety faszerowane serem żółtym w sezamie-2szt

    • ser camembert panierowany + żurawina-3szt

    • ozory wołowe w sosie musztardowym-4szt

    • udka kacze pieczone- 4szt

    • polędwiczki wp w sosie z zielonego pieprzu-4p          

    • sałatka z brokułami

    • sałatka grecka z fetą

    • sałatka makaronowa z kurkami                                 

    • CAŁOŚĆ=419,-,

        


****************************************************************

                   

04/     przykładowy catering np10osób

    • rolada wp 5szt

    • rolada wołowa 5szt

    • pieczeń wp z szynki 2szt

    • kotlety faszerowane szpinakiem-2szt

    • kotlety schabowe -2szt

    • karczek w wiórkach cebuli-2szt

    • kluski+sos z rolad 10p

    • zestaw surówek:z kapusty czerwonej,mix sałat w sosie vinegret,buraczki 10p                                           

                         CAŁOŚĆ=464,-

     

05/         przykładowy catering 10 osób

    • udka kacze z jabłkami zapiekane -4szt

    • rolady wp – 6szt

    • rolada faszerowana serem camembert +żurawina w szynce szwarcwaldzkiej -2szt

    • pieczeń cielęca -4porcji

    • kotlety dr faszerowane pieczarkami-2szt

    • kluski białe i czarne - 10p

    • sos pieczeniowy

    • kapusta czerwona,surówka z kapusty białej,buraczki -10p

                        CAŁOŚĆ=445,-

                                 

06/      przykładowe menu catering-10 osób

    • steki łososia z rusztu -3szt

    • filet z mintaja panierowany -3 szt

    • dorsz z czosnkiem niedzwiedzim -3szt

    • ser camembert w panierce+sos żurawinowy 3szt

    • krokiety faszerowany szpinakiem oraz białym serem mozzarella-10szt

                                    CAŁOŚĆ=265,-

                               

07/    catering-przykładowy zestaw 10 osób

    • kotlet schabowy soute smażony z kurkami w sosie maślano cebulowym -5szt

    • kotlet de vollai z serem w sezamie -5szt

    • szaszłyk drobiowy kolorowy-5szt

    • zawijasy drobiowe/pałki/ w szynce -5szt

    • sałatka  tortellini ze szpinakiem-1kielich

    • sałatka  mix sałat z grilowanym kurczakiem-1kielich  

                        CAŁOŚĆ=326,-

********************************************************************

                      

 

08/   przykładowe menu-catering-10p

    • półmisek koreczków serowych-10szt + z szynką-10szt

    • jaja faszerowane mix -10 połówek jaj

    • kurczak w galarecie-5szt

    • roladki z szynki z kremem chrzanowym w galarecie-5szt

    • śliwki w plastrze boczku zapiekane-10szt

    • ptysie faszerowane serkiem +szczypiorek rzodkiewka itp-10szt

      CAŁOŚĆ=225,-

********************************************************************

09/    catering-zestaw /np na 10 osób/

    • szaszłyki drobiowe kolorowe-3szt

    • kotlet de vollai z serem żółtym w sezamie-3szt

    • kotlet faszerowany szpinakiem i białym serem mazzarella-3szt

    • udka dr faszerowane kurkami-3szt

    • camembert zapiekany w cieście francuskim +sos żurawinowy-3szt

    • barszcz czerwony oraz krokiety do wyboru;mięsne lub pieczarka+ser żółty-10szt

                               CAŁOŚĆ 289,-

10/  menu-catering /np na 10osób/GRILL

    • żeberka pieczone-1/2kg w kapuście

    • karczek pieczony  z grila z cebulką-1/2kg

    • skrzydełka złociste chrupiące w cieście +sos diabelski-10szt

    • kiełbaski wiejskie w pastrze boczku-3szt

    • krupnioki zapiekane w kapuście kiszonej oraz w plastrze boczku-3szt

    • cacyki z ogórkiem zielonym-1 kielich

    • chleb prosto z pieca zapiekany z serem żółtym oraz z masłem czosnkowym

      CAŁOŚĆ=224-                   


*********************************************************************

11/   zestaw-menu przykładowe / np 10 mosób /

    • schab w placku ziemniaczanym w sosie borowikowym-3zt

    • kotlet z piersi z papryką oraz salami w cieście naleśnikowym-3szt

    • rolada drobiowa faszerowana kapustą kiszoną w szynce szwrcwaldzkiej-3szt

    • kule drobiowe faszerowane serem mozzarella i szpinakiem-3szt

    • sałatka z tortellini szynką serem kukurydza ogórkiem zielonym pomidorkiem -1kielich

    •    sałatka z kurczaka na ryżu z prażonym słonecznikiem-1kielich

                        CAŁOŚĆ=258,-

******************************************************************

            

12/     catering-menu /np na 12 osób/

    • rolady wp-12 szt

    • kotlet de vollai z serem żółtym -2szt

    • kotlet faszerowany pieczarkami -2szt

    • udka z kaczki pieczone-3szt

    • polędwiczki wp w sosie kurkowym-5szt

    • kluski białe i czarne+sos pieczeniowy-12p

    • kapusta czerwona ,mix sałat z pomidorkiem,buraczki-12p

                               CAŁOŚĆ=579,-

 

13/ catering przykładowe /np na 8 osób /

      • udka z kaczki pieczone w jabłkach -3szt

      • policzki wołowe z musztardą francuską-3szt

      • cielęcina w sosie kurkowym -3szt

      • camembert w cieście francuskim z orzechami włoskimi i żurawiną-2szt

      • steki z łososia z rusztu z masełkiem i cytryną -2szt

      • mix sałat z pomidorkiem koktailowym -8porcji

      • sałatka z krewetkami rukolą i awokado -8porcji

                            CAŁOŚĆ=335,-

******************************************************************


                    

       catering dania gorące








   z dowozem prosto na stół

     UŁÓŻ WŁASNE MENU

  • półmisek mięs pieczonych KORYTO MIĘSNE /można komponować z dowolnie wybranych mięs /
  • pieczeń wieprzowa w sosie własnym
  • pieczeń indycza faszerowana boczkiem
  • pieczeń z piersi indyczej faszerowana szpinakiem oraz jajkiem
  • rolada z piersi indyczej faszerowana pieczarkami+ser żółty
  • pieczeń indycza faszerowana wątróbką i jabłkami
  • pieczeń  faszerowana warzywami orientalnymi-5 smaków
  • pieczony udziec z indyka lub golonka indycze 
  • kotlet schabowy w panierce pieprzowej lub chilli
  • kotlet schabowy w tradycyjnej panierce lub orzechowej
  • polędwiczki wieprzowe w sosie borowikowym
  • polędwiczki w sosie pieprzowym
  • polędwiczki w sosie serowym-rokpol
  • schab soute w sosie serowym cammembert
  • warkocz z polęwiczki oraz piersi indyczej w wybranym sosie
  • kotlet faszerowany pieczarkami
  • pierś z kurczaka w sezamie, orzechach lub wiórkach kokosowych
  • pierś z kaczki z warzywami orientalnymi oraz bambusem
  • ser cammembert zapiekany w panierce+sos tatarski
  • kotlet de vollai z serem żółtym w sezamie
  • kotlet de vollai z serem żółtym+pieczarki
  • kotlet z piersi kurczaka  z papryką czeroną na ostro oraz salami po "węgiersku" 
  • kotlet z piersi kurczaka faszerowny fetą oraz  oliwkami po "grecku"
  • kotlet z piersi kurczaka z serem żółtym oraz szynką
  • kotlet z piersi kurczaka faszerowny szpinakiem
  • kotlet z piersi kurczaka z boczkiem
  • kotlet z piersi kurczaka z serem żółtym w chrupiącym cieście naleśnikowym+sezam   
  • rolada wołowa lub wieprzowa w sosie własnym
  • rolada wieprzowa w sosie borowikowym
  • filet z drobiu z ananasem lub żurawiną
  • schab smażony z kurkami w sosie maślano cebulowym
  • udko z kurczaka pieczone
  • udko z kurczaka w sosie śliwkowym
  • udko z kurczaka w mandarynkach
  • udko z kaczki pieczone
  • pałki z kurczaka w cieście+sezam pikantne lub łagodne
  • żeberka pieczone w kapuście z boczkiem+czosnek
  • żeberka pieczone w sosie cebulowo pomidorowym
  • żeberka pieczone w sosie własnym+smażone wiórki cebuli  
  • golonko gotowane lub pieczone
  • łopatka pieczona w całości z kością /około 3kg/
  • udziec wieprzowy w całości
  • kaczka z jabłkami
  • szaszłyk drobiowy+boczek+cebula
  • szaszłyki z wątróbką drobiową,wędzoną szynką oraz jabłkiem
  • boczek-rolada faszerowany i pieczony
  • pieczeń bawarska w kapuście zasmażanej z czosnkiem
  • pieczeń wieprzowa faszerowana śliwkami lub morelą
  • karkówka pieczona z zalewy czosnkowej
  • karczek szpikowany boczkiem
  • karczek po węgiersku w sosie paprykowym na ostro z cebulą ,ziemniaczkami
  • schab pieczony w cieście francuskim+zioła/np.rozmaryn/
  • schab w wiśniach
  • schab szpikowany pistacjami w płaszczyku z boczku
  • pieczeń cielęca z winogronami
  • pieczeń cielęca z pomarańczami
  • pieczeń cielęca po stropolsku
  • pieczeń cielęca w sosie borowikowym
  • sznycle cielęce
  • pieczeń wieprzowa z jabłkami
  • ozory wieprzowe lub wołowe smażone w maśle lub w sosie musztardowym ,chrzanowym lub koperkowym
  • udka z kurczaka faszerowane serem feta lub boczkiem
  • piersi z kurczaka faszerowane pieczarkami oraz serem żółtym w zotej panierce
  • bogracz wołowy
  • flaczki
  • leczo
  • bigos
  • fasolka po bretońsku
  • grochówka
  • potrawka z kurczaka w sosie śmietanowym
  • potrawka z kurczaka w warzywach orientalnych lub w sosie pieczarkowym
  • pólmisek rybny/wg.wyboru/
  • pstrąg filet w migdałach
  • pstrąg pieczony w całości w panierce lub w folli maśle czosnkowym
  • dorsz filet w złotej panierce
  • mintaj smażony w panierce z ciasta +sezam
  • dorsz filet w ziołach
  • panga zapiekana w sosie śmietanowym
  • łosoś filet lub dzwonki
  • pulpeciki rybne w sosie pomidorowo koperkowym 

CATERING - przekąski

wybierz zadzwoń lub przyjdz do nas

pomożemy w wyborze menu

  • wędliny oraz sery rozmaite na półmiskach
  • koreczki serowe ,z pieczarkami owocowe itp
  • tatar z cebulką ogórkiem konserwowym
  • śledż w oleju ,po japońsku ,w śmietanie ,z jabłkiem ,z buraczkami ,pod pierzynką itp
  • rolada serowa kolorowa
  • rolada z boczku pieczonego faszerowana
  • pieczeń mięsna "rzymska"
  • pieczeń mięsno-warzywna
  • w galarecie:kurczak ,ozorek ,szynka faszerowana erkiem z czosnkiem lub kremem chrzanowym
  • jaja faszerowane:łososiem,kawiorem,pastą serowo-czosnkową ,krewetkami ,awokado ,tuńczykiem ,pieczarkami
    pomidory nadziewane-różne kompozycje farszu np sałatka jarzynowa ,ryżowa ,meksykańska itp
  • łódeczki ogórki faszerowane
  • ptysie faszerowane /twarożek z pomidorami ,pasta z papryki ,z czosnkiem ,szczypiorkiem /
  • polędwica wędzona z melonem
  • pasztet domowy w galarecie
  • pasztet faszerowany wątróbką oraz boczkiem
  • smalec domowy w chlebie
  • porcje wędzonego kurczaka -skrzydełka ,udka
    pikantne kuleczki mięsne faszerowane serem ,oliwkami lub papryką w sosie-dip do wyboru
  • schab pieczony faszerowany śliwkami ,morelami ,szpinakiem lub kurkami
  • schab pieczony w wiśniach -na zimno
  • pieczeń z łopatki faszerowana piersią z indyka
  • pieczeń indycz z owocami w maladze
  • kuleczki serowe w posypce ziołowej lub orzechowej
  • babeczki przekąskowe faszerowane pastami
  • gniazdka boczku ze śliwkami
  • frykadelki na patyczkach w sezamie
  • kaczka na zimno w galarecie
  • kaczka pieczona podana na zimno
  • oczko wodne-sum w galarecie
  • sum faszerowny w całości
  • półmisek ryby po greck
  • pstrąg w galarecie lub inna ryba wyporcjowana lub w całości
  • łosoś wędzony z cytryną

               


SAŁATKI

  • PIECZARKOWA Z JAJKIEM
  • Z KAWAŁKAMI SMAŻONEGO SERA CAMEMBERT ORAZ ŻURAWINY I ORZECHÓW WŁOSKICH
  • CHRUPIĄCY BOCZEK Z AWOKADO I ORZECHAMI 
  • Z GRILOWANĄ CUKINIĄ ORAZ FETĄ
  • SELER ,JABŁKO ,PORA Z JAJKIEM
  • SAŁATKA KEBAB WARSTWOWA KOLOROWA 
  • MAKARONOWA Z KURKAMI I SOSEM CEBULOWO MAŚLANYM 
  • Z MIĘSEM KRABOWYM ORAZ AWOKADO
  • Z WĘDZONYM KURCZAKIEM ,OGÓRKIEM KONSERWOWYM W SOSIE MAJONEZOWO CZOSNKOWYM NA SAŁACIE  
  • RYŻOWA Z KURCZAKIEM ORAZ PRAŻONYM SŁONECZNIKIEM NA MAŚLE
  • ŁOSOŚ WĘDZONY Z MAKARONEM CHIŃSKO-RYŻOWYM
  • KREWETKI SMAŻONE NA MAŚLE Z CZOSNKIEM Z DROBNYM MAKARONEM RYŻOWYM 
  • GRILOWANY KURCZAK Z GRZANKAMI NA SAŁACIE
  • RYŻOWA Z BROKUŁAMI Z KLAROWANYM MASŁEM ORAZ KURCZAKIEM GOTOWANYM 
  • GRUSZKI ,ORZECHY WŁOSKIE SELER NA SAŁACIE
  • GRUSZKI Z CHRUPIĄCYM BOCZKIEM , ŻURAWINĄ I SEREM PLEŚNIOWYM
  • ŚLEDZIOWO ZIEMNIACZANA Z OGÓRKIEM KISZONYM I CEBULKĄ 
  • Z WĘDZONYM ŁOSOSIEM +MAKARON MUSZELKI I KOPEREK 
  • JARZYNOWA
  • BROKUŁY+PIERŚ KURCZAKA Z SOSEM CZOSNKOWYM
  • GYROS Z KURCZAKIEM WARSTWOWA 
  • GRILOWANY KURCZAK NA SAŁACIE Z POMIDORKIEM ORAZ SEREM MOZZARELLA
  • Z TUŃCZYKIEM ,JAJKO ,OGÓREK KONSERWOWY NA SAŁACIE 
  • GRECKA Z FETĄ
  • MEKSYKAŃSKA PIKANTNA Z FASOLĄ , WOŁOWINĄ,PAPRYKĄ NA RYŻU
  • SAŁATKA BURRITO Z KURCZAKIEM I TORTILLĄ Z CZERWONĄ CEBULĄ,FASOLĄ ORAZ KUKURYDZĄ W SOSIE SALSA SŁODKO KWAŚNYM    
  • WIELOBARWNA SAŁATKA MAKARONOWA Z SZYNKĄ WARSTWOWA 
  • KOLOROWA RYŻOWA Z PAPRYKĄ   
  •  HAWAJSKA SZYNKA+ANANAS+PORA Z MAKARONEM 
  • Z SZYNKI TOSTOWEJ W PASKI I SERM ŻÓŁTYM ORAZ OGÓRKIEM KONSERWOWYM Z PIECZARKĄ 
  • Z PORAMI ORAZ JAJKIEM+KUKURYDZA
  • ZIEMNIACZANA PO BAWARSKU Z BOCZKIEM ORAZ KOPERKIEM
  • SALAMI+OLIWKI+PAPRYKA CZERWONA+MAKARON 
  • WĘDZONA PIERŚ Z INDYKA + SAŁATA LODOWA +KUKURYDZA+SOS MAJONEZOWY
  • Z CZERWONYCH BURAKÓW+JABŁKO+CEBULA+OGÓREK KISZONY  
  • WEGETARIAŃSKA Z WARZYWAMI GOTOWANYMI LUB SUROWE TARTE 
  • Z FASOLI CZERWONEJ,OGÓRKA KISZONEGO Z BOCZKIEM+ZIEMNIAKI
  • Z FASOLI CZERWONEJ+PARÓWKI+KECZUP/na ostro/
  • TORTELLINI Z OGÓRKIEM ZIELONYM+SOS JOGURTOWY Z CZOSNKIEM,POMIDOR
  • OWOCOWA
  • Z KREWETKAMI I CYTRYNĄ Z MAKARONEM CHIŃSKIM  
  • KALAFIOROWA CHRUPIĄCA Z SEREM ZAPIEKANA I GRZANKAMI 
  • SZPINAKOWO CZOSNKOWA Z JAJKIEM
  • SZPINAKOWA Z SEREM KOZIM
  • Z MAKRELI + KUKURYDZA NA MAKARONIE KOLOROWYM 
  • DROBIOWA Z KURKAMI NA MAKARONIE DROBNYM RYŻOWYM 
  • WIOSENNA ZE SZCZYPIORKIEM ORAZ JAJKIEM
  • Z AWOKADO I POLĘDWICY
  • Z ARBUZEM ORAZ AWOKADO
  • BROKUŁOWA Z SEREM ROKPOL ORAZ PIERSIĄ KURCZAKA
  • ORIENTALNA Z BAMBUSEM 5 SMAKÓW                           

            Pekao  56 1240 4357 1111 0000 5314 5581

                zamówienia przyjmujemy też:

                 -w restauracji RENATKA

                 -e-mail restauracja-renatka@wp.pl

                 -telefonicznie 32-4213900 ; 604958311 

reklamacje cateringu-potraw
należy zgłosić w tym samym dniu
ze względu na specyficzną grupe towarową
do godz 22oo
pod nr tel 32 4213900







 

    

                  nowe ceny od 13-01-2020                                                                            

                                                                               RR

                

Strona Główna
GALERIA
MENU CATERING
JESZ ILE CHCESZ obiady SZWEDZKI STÓŁ menu regulamin-Rybnik
ORGANIZACJA IMPREZ-PRZYKŁADOWE MENU IMPREZA W LOKALU-Rybnik
ZESTAWY OBIADOWE-DOSTAWA NA TELEFON RYBNIK-RADLIN-RYDUŁTOWY-WODZISŁAW-PSZÓW itd
MENU PIZZERIA DOSTAWA NA TELEFON DOWÓZ PIZZA RYBNIK-RADLIN-RYDUŁTOWY-PSZÓW-WODZI
RYBNIK TANIE OBIADY-DANIE DNIA codziennie inne dla każdego
W E S E L E w lokalu lub dowozimy CATERING przykładowe MENU
Obiady grupowe dla wycieczek Rybnik-Niewiadom
STYPA MENU-restauracja RENATKA-Rybnik
KOMUNIA MENU-restauracja RENATKA-CATERNG-Rybnik
PROMOCJE - GRATISY
Ryba piątkowa restauracja-RENATKA Rybnik
OFERTA-dodaj swoją opinię
MENU RESTAURACJA
FAST FOOD restauracja Renatka Rybnik
CATERING szkolenia-spotkania firmowe PRZERWA KAWOWA-KANAPKI-OBIADOWA RYBNIK
OBIADY-TANIE POSIŁKI PROFILAKTYCZNE DLA FIRM-Rybnik
MENU ŚWIĄTECZNE -WIGILIA
MENU ŚWIĄTECZNE-WIELKANOC
AKTUALNOŚCI-praktyka dla uczniów
Pekao 56 1240 4357 1111 0000 5314 5581
RESTAURACJA - PIZZERIA
"RENATKA"
WARTEX-EWA WARGACKA
ul. G.MORCINKA 16
44-273 RYBNIK
niedaleko tężni solankowej i Zabytkowej Kopalni Ignacy
TEL:32/4213900
693546850
604958311
================
e-mail: restauracja-renatka@wp.pl
===============
RESTAURACJA-PIZZERIA
RENATKA

NAJCZĘŚCIEJ ODWIEDZANY
ORAZ POLECANY LOKAL W RYBNIKU

ZWYCIĘZCA KORONY SMAKOSZA
NAJLEPSZY SMAK POTRAW
2012r
2014 wyróżnienie z certyfikatem
NAJLEPSZY SMAK POTRAW




 
Copyright © 2008 Restauracja RENATKA