MENU CATERING

moje menu na catering
TWOJE MENU:
(WYCENIMY przykładowe menu)
w dniu:
docelowo na godz:
adres docelowy:
tel kontaktowy-ZAPISZ:
(oddzwonimy w celu potwierdzenia cateringu oraz wpłaty zaliczki)
podaj e-mail prześlemy wycenione menu:

Catering-Dowóz 

   RYBNIK-RADLIN-RYDUŁTOWY-WODZISŁAW itd

         

Restauracja Renatka

laureatem konkursu

KORONA SMAKOSZA W KATEGORI
SMAK POTRAW 2012

2014 zdobyliśmy WYRÓŻNIENIE-CERTYFIKAT
"Korona Smakosza na Śląsku i Zagłębiu"

 

             Oferujemy państwu pełen zakres usług gastronomicznych w formie cateringu dla klientów indywidualnych oraz dla firm  lub szkół - na wynos  z dowozem. Serwowane menu jest dostosowane do rodzaju i charakteru spotkania z uwzględnieniem potrzeb i sugesti klienta. Służymy radą przy doborze potraw. Udekorowane gorące potrawy lub inne wybrane posiłki dowozimy na miejsce lub z odbiorem własnym.Aby w sposób satysfakcjonujący wywiązać się ze zlecenia prosimy o składanie zamówień z wyprzedzeniem. Zapewniamy wysoką jakość potraw, dużą różnorodność oraz konkurencyjne ceny .

*** Nasz cel to  satysfakcja i pełne zadowolenie klienta ***

RR

 POBIERAMY KAUCJE JEŻELI WYBIERACIE PAŃSTWO OPCJE NASZE NACZYNIA I PÓŁMISKI/ KAUCJA WG ZAMÓWIENIA / LUB WYDAJEMY CATERING NA JEDNORAZOWYCH SREBRYCH ALUMINIOWYCH PÓŁMISKACH UDEKOROWANYCH/za dopłatą/PROSTO NA STÓŁ            

                     catering zestawy 
                na różne okazje

    01/        koryto mięsne-np/10osób

      • golonka pieczone przednia z kością /waga 0,40kg-0,45 kg/- 3szt

      • żeberka pieczone    -    0,7kg

      • kapusta zasmażana z czosnkiem 1,5kg

      • szaszłyki z karczku-2szt

      • pieczone mięsiwo z wędzarni -2porcje

      • kiełbaski białe w plastrze boczku -  2 szt

      • kiełbaski wiejskie w plastrze boczku    -  2szt

      • krupnioki w plastrze boczku   -  2sz

      • łódeczki ziemniaczane złociste z posypką 5p

      • dufinki ziemniaczane 5p

      •  mix pierogów 10szt 

      •                                     całość= 409- 

***************************************************************

            02/    koryto mięsne + sałatki  np /10osób

  • szaszłyki drobiowe z boczkiem z papryką cebulą kolorowe -3sz

  • kotlet dr z gruszką i żurawiną w szynce szwarcwaldzkiej 2szt

  • kotlet schabowy tradycyjny =2szt

  • polędwiczki wp w sosie kurkowym-3 porcje

  • udka drobiowe faszerowane fetą- 2szt

  • kotlet de vollai z serem żółtym w sezamie 2szt

  • sałatka z torttellini 1duży kielich

  • sałatka gyros z kurczakiem 1 duży kielich

                                     CAŁOŚĆ=375-

**************************************************************

    03/półmisek mięsny+sałatki-np /10osób     

  • kotlety faszerowane pieczarkami 2szt

  • kotlety de volaille serem żółtym w sezamie-2szt

  • ser camembert panierowany + żurawina-2szt

  • ozory wołowe w sosie musztardowym-3szt

  • udka kacze pieczone- 3szt

  • polędwiczki wp w sosie z zielonego pieprzu-3p

  • sałatka grecka z fetą

  • sałatka makaronowa z kurkami

  • CAŁOŚĆ=399,-

****************************************************************

                   

04/     przykładowy catering np10osób

  • rolada wp 3szt

  • rolada wołowa 3szt

  • pieczeń wp z szynki 2szt

  • kotlety schabowe tradycyjne w panierce=2szt

  • kotlet de volaille z serem żółtym w sezamie=2szt

  • polędwiczki wp w sosie kurkowym-3porcje

  • kluski-10porcji

  • sos z rolad 1,50 litra

  • zestaw surówek:z kapusty czerwonej,mix sałat w sosie vinegret,buraczki 10p

                         CAŁOŚĆ=497,-

---------------------------------------------------     

05/         przykładowy catering 10 osób

  • udka kacze z jabłkami zapiekane -3szt

  • rolady wp – 3szt

  • rolada dr faszerowana serem camembert +żurawina w szynce szwarcwaldzkiej -2szt

  • pieczeń cielęca w sosie własnym maślanym-0,40kg

  • kotlety dr faszerowane pieczarkami i serem żółtym-2szt

  • polędwiczki wp w sosie kurkowym-0,40kg

  • kluski białe i czarne - 10p

  • sos pieczeniowy-1,5 litra

  • kapusta czerwona,surówka z kapusty białej,buraczki -10p

    CAŁOŚĆ 499,-

--------------------------------------------------                                 

06/      przykładowe menu catering-10 osób

  • steki łososia z rusztu -3szt

  • ser camembert w cięście francuskim+sos żurawinowy- 3szt

  • kule dr faszerowane szpinakiem i serem feta-2szt

  • kotlety de volaille z serem żołtym w sezamie-2szt

  • kotlety drobiowe nadziewane warzywami orientalnymi -2szt

  • sznycle z piersi indyczej w sosie śmietanowo pieczarkowym-6porcji

                                    CAŁOŚĆ=366,-

------------------------------------------------------------------------------

07/    catering-przykładowy zestaw 10 osób

  • kotlet schabowy soute smażony z kurkami w sosie maślano cebulowym -5szt

  • kotlet de volaille z serem w sezamie -3szt

  • kotlet de volaille z masłem pietruszkowym-3szt /podajemy w całości/

  • nuggetsy drobiowe z posypką sera żółtego-3porcje

  • zawijasy drobiowe/pałki/ w szynce -5szt

  • sałatka  tortellini ze świeżym szpinakiem pomidorkiem i jajkiem-1kielich

  • sałatka  mix sałat z grilowanym kurczakiem-1kielich  

                        CAŁOŚĆ=449,-

                      

08/   przykładowe menu-catering-zimne przkąski -10p

  • półmisek koreczków serowych-10szt + z szynką-10szt

  • jaja faszerowane mix -10 połówek jaj

  • kurczak w galarecie-5szt

  • roladki z szynki z kremem chrzanowym w galarecie-5szt

  • ptysie faszerowane serkiem +szczypiorek rzodkiewka itp-10szt

  • CAŁOŚĆ=269,

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

09/    catering-zestaw /np na 10 osób/

  • szaszłyki z karczku i boczku kolorowe-3szt

  • kotlet de vollai z serem żółtym w sezamie-2szt

  • kule drobiowe faszerowane szpinakiem i białym serem mazzarella w panierce panko-2szt

  • udka dr faszerowane kurkami-3szt

  • kotlet schabowy w panierce migdałowej-2szt

  • camembert z orzechami włoskimi i żurawiną zapiekany w cieście francuskim + sos żurawinowy-3szt                            

     CAŁOŚĆ 298,-

-----------------------------------------------------

10/  menu-catering /np na 10osób/GRILL

  • żeberka pieczone-1/2kg w kapuście

  • karczek pieczony  z grila z cebulką-1/2kg

  • skrzydełka złociste chrupiące w cieście +sos diabelski-10szt

  • kiełbaski wiejskie w pastrze boczku-3szt

  • krupnioki zapiekane w kapuście kiszonej oraz w plastrze boczku-3szt

  • cacyki z ogórkiem zielonym-1 kielich średni

  • chleb prosto z pieca zapiekany z serem żółtym oraz z masłem czosnkowym

    CAŁOŚĆ=315,--                      

------------------------------------------------------------

11/   zestaw-menu przykładowe / np 10 mosób /

  • schab w placku ziemniaczanym w sosie borowikowym-3zt

  • kotlet z piersi z papryką oraz salami w cieście naleśnikowym-3szt

  • rolada drobiowa faszerowana kapustą kiszoną w szynce szwrcwaldzkiej-3szt

  • kule drobiowe faszerowane serem mozzarella i szpinakiem-3szt

  • sałatka z tortellini szynką serem kukurydza ogórkiem zielonym pomidorkiem -1kielich

  •    sałatka z kurczaka na ryżu z prażonym słonecznikiem-1kielich

                        CAŁOŚĆ=364,-

----------------------------------------------------------------------------------------------------

          12/     catering-menu /np na 12 osób/

  • rolady wp 4szt

  • rolady wołowe=4szt

  • kotlet de vollai z serem żółtym w sezamie-2szt

  • kotlet faszerowany pieczarkami -2szt

  • udka z kaczki pieczone-3szt

  • polędwiczki wp w sosie kurkowym-4szt

  • kluski białe i czarne-12porcji

  • sos pieczeniowy-2litry

  • kapusta czerwona ,surówka z białej kapusty,buraczki-12p

                               CAŁOŚĆ=665,-


13/ catering przykładowy /np na 8 osób /

  • udka z kaczki pieczone w jabłkach -3szt

  • policzki wołowe z musztardą francuską-3szt

  • cielęcina w sosie kurkowym -3szt

  • camembert w cieście francuskim z orzechami włoskimi i żurawiną+sos żurawinowy-2szt

  • steki z łososia z rusztu z masełkiem i cytryną -2szt

  • mix sałat z rukolą i pomidorkiem koktailowym 8porcji-śr kielich

  • sałatka z pieczonym burakiem karmeliowaną gruszką oraz fetą 8porcji śr kielich

                            CAŁOŚĆ=399,

------------------------------------------------------------


  • 14/ catering menu przykładowe np. na 10 osób /

    • kotlety z piersi indyczej w migdałach-2szt

    • ser camembert zapiekany w płaszyku boczku wędzonego w sosie żurawinowym-2szt

    • policzki wołowe w sosie kurkowym-4porcje

    • rolada drobiowa faszerowana serem pleśniowym w szynce szwarcwaldzkiej-2szt

    • pieczeń z karczku w sosie pieprzowym-3porcje

    • udka kacze z pieca-3szt

    • dufinki-5porcji

    • ziemniaczki opiekane -5porcji

    • mix sałat z rukolą i pomidorkiem koktailowym w sosie vinegret-10porcji

      CAŁOŚĆ=479,-

    ----------------------------------------------------

 15/   zestaw-menu przykładowe / np 10 mosób /
  • półmisek mięs pieczonych w plastrach na zimno+szyneki 3 rodzaje i sery mix - 0,50kg

  • śledz po japońsku-7szt

  • rożki z szynki faszerowane kremem chrzanowym w galarecie-5szt

  • ozór wołowy w galarecie-5szt

  • tatar z cebulką i ogórkiem konserwowym-0,40kg

  • jajka faszerowane mix-10połówek

                                                CAŁOŚĆ=267,-

    --------------------------------------------------

    16/ zestaw przekąski na imprezę / np. 10 osób/

    • ptysie faszerowane /twarożek z pomidorami ,papryką ,z czosnkiem ,szczypiorkiem /=10szt

    • sakiewki z ciasta francuskiego ze szpinakiem i serem białym mozarella lub kurczakiem ,prażonym słonecznikiem i serem pleśniowym albo serem camembert gruszką i żurawiną =10szt

    • pizzerinki mix kolorowe=10szt

    • roladki z wędzonego łososia z serkiem+ogórek zielony zawinięte w cieście naleśnikowym ze szpinakiem=10szt


    CAŁOŚĆ=349,-

    nowe ceny 01-pażdziernik-2022

    --------------------------------------------------

     catering dania gorące








   z dowozem prosto na stół

     UŁÓŻ WŁASNE MENU;

  • półmisek mięs pieczonych KORYTO MIĘSNE /można komponować z dowolnie wybranych mięs /
  • kule drobiowe ze szpinakiem i białym serem mozarella
  • polędwiczki wieprzowe w sosie grzybowo-borowikowym
  • polędwiczki w sosie pieprzowym
  • polędwiczki w sosie kurkowym
  • warkocz z polęwiczki wp oraz piersi indyczej w sosie kurkowym
  • pierś z kurczaka w sezamie, orzechach lub wiórkach kokosowych
  • ser cammembert zapiekany w panierce+sos tatarski
  • kotlet de vollai z serem żółtym w sezamie
  • kotlet dr faszerowany pieczarkami
  • kotlet de vollai z serem żółtym+pieczarki
  • kotlet z piersi kurczaka  z papryką czerwoną na ostro oraz salami po "węgiersku" 
  • kotlet z piersi kurczaka faszerowny fetą oraz  oliwkami po "grecku"
  • kotlet z piersi kurczaka z serem żółtym oraz szynką
  • kotlet z piersi kurczaka faszerowny szpinakiem z czosnkiem 
  • kotlet z piersi kurczaka z serem żółtym w chrupiącym cieście naleśnikowym+sezam
  • rolada ze schabu naszpikowana pistacjami w płaszczyku z boczku   
  • rolada wołowa drobiowa lub wieprzowa w sosie własnym lub borowikowym
  • rolada dr hawajska faszerowana ananasem ,szynką konserwową porą i kukurydzą z nutą curry
  • rolada drobiowa faszerowana kapustą kiszoną i boczkiem w szynce szwarcwaldzkiej
  • rolada ze schabu faszerowana orzechami paskami szynki szwarcwaldzkiejżurawiną gruszką i serem camembert
  • rolada ze schabu faszerowana suszonymi pomidorami fetą oraz oliwkami
  • rolada drobiowa faszerowana serem camembert gruszką i żurawiną w szynce szwarcwaldzkiej
  • rolady z karkówki faszerowane cebulą i boczkiem
  • rolady z karkówki faszerowane paskami mięsiwa z wędzarni ogórka kiszonego i cebuli
  • rolady dr faszerowane warzywami orientalnymi-5 smaków
  • udko z kurczaka pieczone
  • udko z kurczaka faszerowane pieczarkami i seremżółtym
  • udko z kurczaka faszerowane kurkami
  • udko z kaczki pieczone
  • udko z kaczki w sosie śliwkowym
  • udko z kaczki lub pierś z kaczki w sosie teriyaki
  • piersi kacze 5 smaków w warzywach orientalnych bambusie z imbirem  
  • pałki z kurczaka w cieście+sezam pikantne lub łagodne
  • żeberka pieczone w kapuście z boczkiem+czosnek 
  • golonko gotowane lub pieczone
  • kaczka faszerowana jabłkami i rozmarynem
  • kaczka z pieca 
  • szaszłyk drobiowy+boczek+cebula
  • boczek-rolada faszerowany i pieczony
  • pieczeń bawarska w kapuście zasmażanej z czosnkiem
  • pieczeń wieprzowa w sosie własnym
  • pieczeń indycza kolorowa faszerowana warzywami 
  • pieczeń indycza faszerowana wątróbką i jabłkami z rozmarynem
  • pieczeń ze schabu faszerowana śliwkami lub morelą
  • karczek szpikowany boczkiem 
  • karczek po węgiersku w sosie paprykowym na ostro z cebulą 
  • schab soute w wiśniach
  • schab złocisty w panierce z bułki tartej lub panierce orzechowej
  • schab soute z kurkami w sosie maślano cebulowym
  • schab tulipan-pieczeń faszerowana orzechami oraz żurawiną   
  • kotlet schabowy w placku ziemniaczanym+sos grzybowo-borowikowy
  • pieczeń cielęca z winogronami
  • pieczeń cielęca z pomarańczami
  • pieczeń cielęca po staropolsku z cebulką dymką i czosnkiem w sosie własnym-maślano śmietanowym
  • pieczeń cielęca w sosie borowikowym
  • sznycle cielęce z jajkiem sadzonym i krążkiem cytryny
  • ozory wieprzowe lub wołowe smażone w maśle lub w sosie musztardowym ,chrzanowym lub koperkowym
  • udka z kurczaka faszerowane serem feta lub boczkiem
  • udka kurczaka faszerowane kurkami 
  • udka kurczaka faszerowane pieczarkami i serem żółtym
  • udka kurczaka faszerowane szpinakiem z białym serem mozarella
  • bogracz wołowy
  • flaczki
  • leczo
  • bigos
  • fasolka po bretońsku
  • grochówka
  • potrawka z kurczaka w sosie śmietanowym
  • potrawka z kurczaka w warzywach orientalnych lub w sosie pieczarkowym
  • pstrąg filet w migdałach
  • pstrąg pieczony w całości w panierce lub w folli z masłem czosnkowym
  • dorsz filet w złotej panierce
  • dorsz filet z czosnkiem niedzwiedzim w panierce naleśnikowej z mąki kukurydzianej
  • filet mintaj smażony w panierce z ciasta naleśnikowego+sezam
  • filet mintal w złotej panierce z bułki tartej
  • łosoś filet z rusztu 
  • łosoś filet z rusztu na szpinaku  
  • łosoś stek-dzwonka z rusztu 
  • pulpeciki rybne z dorsza lub z mintaja w sosie pomidorowo koperkowym 

CATERING - przekąski

Zapraszamy przyjdz do nas

pomożemy w wyborze menu

  • wędliny oraz sery rozmaite na półmiskach
  • koreczki serowe ,z pieczarkami owocowe mix itp
  • tatar z cebulką ogórkiem konserwowym
  • śledż w oleju ,po japońsku ,w śmietanie ,z jabłkiem ,z buraczkami ,pod pierzynką itp
  • rolada serowa kolorowa
  • rolada z boczku pieczonego faszerowana mięsem mielonym
  • pieczeń mięsna "rzymska"
  • pieczeń ze schabu mięsno-warzywna
  • w galarecie:kurczak ,ozorek ,szynka faszerowana serkiem śmietanowym z czosnkiem lub kremem chrzanowym
  • jaja faszerowane:łososiem,kawiorem,pastą serowo-czosnkową ,krewetkami ,awokado ,tuńczykiem ,pieczarkami
    pomidory nadziewane-różne kompozycje farszu np sałatka jarzynowa ,ryżowa ,meksykańska itp
  • pomidory zapiekane w piekarniku z mięsem mielonym ryżem pietruszką i serem mozarella  
  • słupki ogórki zielone faszerowane twarożkiem śmietanowym z rzodkiewką zieloną cebulką 
  • krążki ogórka zielonego faszerowane twarożkiem oraz łososiem wędzonym 
  • ptysie faszerowane /twarożek z pomidorami ,pasta z papryki ,z czosnkiem ,szczypiorkiem /
  • melon z szynką parmeńską rukolą i białą mozarellą
  • pasztet domowy w galarecie
  • smalec domowy w chlebie
  • pikantne kuleczki mięsne faszerowane serem ,oliwkami lub papryką w sosie-dip do wyboru
  • plastry schabu pieczonego faszerowanego śliwkami i morelami 
  • schab pieczony w wiśniach -podany w plastrach na zimno
  • kuleczki serowe w posypce ziołowej ,wersji pikantne lub orzechowej
  • babeczki przekąskowe faszerowane pastami
  • różyczki z ciasta francuskiego do wyboru ; z salami i papryką  ,z szynką i serem camembert , z łososiem ,z cukinią i serem pleśniowym
  • sakiewki z ciasta francuskiego ze szpinakiem i serem białym mozarella lub kurczakiem ,prażonym słonecznikiem i serem pleśniowym albo serem camembert gruszką i żurawiną 
  • gniazdka boczku z wędzoną śliwką
  • roladki z wędzonego łososia z serkiem+ogórek zielony zawinięte w cieście naleśnikowym ze szpinakiem
  • frykadelki z mięsa mielonego nadziewane serem mozarella i pieczarki lub oliwka z fetą na patyczku w sezamie
  • półmisek ryby po grecku            

SAŁATKI w kielichach DUŻY=59,- ŚREDNI=49-  MAŁY=39,-

  • PIECZARKOWA Z JAJKIEM
  • SAŁATKA Z LISTKAMI SZPINAKU POMIDORKIEM I JAJKIEM
  • SAŁATKA ZE ŚWIEŻYM SZPINAKIEM GRANATEM I FETĄ
  • SAŁATKA Z ŁOSOSIEM WĘDZONYM JAJKIEM I AWOKADO
  • SAŁATKA Z PIECZONYM BURAKIEM KARMELIZOWANĄ GRUSZKĄ ORAZ FETĄ
  • FRANCUSKA SAŁATKA NICEJSKA Z TUŃCZYKIEM
  • Z KAWAŁKAMI SMAŻONEGO SERA CAMEMBERT ORAZ ŻURAWINY I ORZECHÓW WŁOSKICH
  • Z GRILOWANĄ CUKINIĄ ORAZ FETĄ
  • SAŁATKA GYROS WARSTWOWA KOLOROWA 
  • Z PALUSZKAMI KRABOWYMI-SURIMI AWOKADO I JAJKIEM
  • RYŻOWA Z KURCZAKIEM ORAZ PRAŻONYM SŁONECZNIKIEM NA MAŚLE
  • MIX SAŁAT Z GRILOWANYM KURCZAKIEM POMIDORKIEM KOKTAILOWYM OGÓRKIEM ZIELONYM I Z GRZANKAMI
  • Z BROKUŁAMI Z KURCZAKIEM GOTOWANYM W SOSIE MAJONEZOWO CZOSNKOWYM
  • GRUSZKI ,ORZECHY WŁOSKIE SELER NACIOWY NA SAŁACIE
  • ŚLEDZIOWO ZIEMNIACZANA Z OGÓRKIEM KISZONYM I CEBULKĄ 
  • NA SAŁACIE Z POMIDORKIEM,RUKOLĄ , BIAŁYM SEREM MOZZARELLA ORAZ SOSEM BALSAMICO
  • Z TUŃCZYKIEM ,JAJKO ,OGÓREK KONSERWOWY SZALOTKA CZERWONA CEBULA KUKURYDZA NA SAŁACIE Z SOSEM MAJONEZOWYM 
  • GRECKA Z FETĄ
  • MEKSYKAŃSKA PIKANTNA Z FASOLĄ ,PIERSIĄ KURCZAKA,PAPRYKĄ NA RYŻU
  • WIELOBARWNA SAŁATKA MAKARONOWA Z SZYNKĄ KONSERWOWĄ WARSTWOWA   
  • SAŁATKA HAWAJSKA SZYNKA+ANANAS+PORA Z MAKARONEM 
  • SAŁATKA Z PORAMI ORAZ JAJKIEM+KUKURYDZA+OGÓREK KONSERWOWY
  • ZIEMNIACZANA PO BAWARSKU Z ZIEMNIAKAMI BOCZKIEM ORAZ KOPERKIEM
  • WĘDZONA PIERŚ + SAŁATA LODOWA +KUKURYDZA+SOS MAJONEZOWY
  • TORTELLINI Z OGÓRKIEM ZIELONYM Z POMIDORKIEM+SOS JOGURTOWY  CZOSNKIEM  
  • SAŁATKA Z GRILOWNĄ PIERSIĄ KACZĄ Z GRUSZKĄ ŻURAWINĄ RUKOLĄ PŁATKAMI BURACZKÓW 
  • SAŁATKA JARZYNOWA   
  • SAŁATKI w kielichach DUŻY=65,- ŚREDNI=55-  MAŁY=45,-
    • SAŁATKA Z MAKARONEM CHIŃSKIM RYŻOWYM KREWETKAMI CZOSNKIEM NA MAŚLE PIETRUSZKĄ POMIDORKIEM CYTRYNĄ
    • MAKARONOWA Z KURKAMI I SOSEM CEBULOWO MAŚLANYM 

    Pekao  56 1240 4357 1111 0000 5314 5581

                    zamówienia przyjmujemy ;

                     -w restauracji RENATKA

                     -e-mail restauracja-renatka@wp.pl

                     -telefonicznie jedynie robimy rezerwacje dowozu na dany dzień i godzinę                                                                                                                    32-4213900 ; 604958311 

    reklamacje cateringu-potraw
    należy zgłosić w tym samym dniu
    ze względu na specyficzną grupe towarową
    do godz 22oo
    pod nr tel 32 4213900







    nowe ceny od 17-12-2021                      
    RR

                

Strona Główna
GALERIA
MENU CATERING
JESZ ILE CHCESZ obiady SZWEDZKI STÓŁ menu regulamin-Rybnik
RYBNIK TANIE OBIADY-DANIE DNIA codziennie inne dla każdego
ORGANIZACJA IMPREZ-PRZYKŁADOWE MENU IMPREZA W LOKALU-Rybnik
ZESTAWY OBIADOWE-DOSTAWA NA TELEFON RYBNIK-RADLIN-RYDUŁTOWY-WODZISŁAW-PSZÓW itd
MENU PIZZERIA DOSTAWA NA TELEFON DOWÓZ PIZZA RYBNIK-RADLIN-RYDUŁTOWY-PSZÓW-WODZI
OBIADY-TANIE POSIŁKI PROFILAKTYCZNE DLA FIRM-Rybnik
W E S E L E w lokalu lub dowozimy CATERING przykładowe MENU
Obiady grupowe dla wycieczek Rybnik-Niewiadom
STYPA MENU-restauracja RENATKA-Rybnik
KOMUNIA MENU-restauracja RENATKA-CATERNG-Rybnik
PROMOCJE - GRATISY
Ryba piątkowa restauracja-RENATKA Rybnik
OFERTA-dodaj swoją opinię
MENU RESTAURACJA
FAST FOOD restauracja Renatka Rybnik
CATERING szkolenia-spotkania firmowe PRZERWA KAWOWA-KANAPKI-OBIADOWA RYBNIK
MENU ŚWIĄTECZNE -WIGILIA
MENU ŚWIĄTECZNE-WIELKANOC
AKTUALNOŚCI-praktyka dla uczniów
Pekao 56 1240 4357 1111 0000 5314 5581
RESTAURACJA - PIZZERIA
"RENATKA"
WARTEX-EWA WARGACKA
ul. G.MORCINKA 16
44-273 RYBNIK
niedaleko tężni solankowej i Zabytkowej Kopalni Ignacy
TEL:32/4213900
693546850
604958311
================
e-mail: restauracja-renatka@wp.pl
===============
RESTAURACJA-PIZZERIA
RENATKA

NAJCZĘŚCIEJ ODWIEDZANY
ORAZ POLECANY LOKAL W RYBNIKU

ZWYCIĘZCA KORONY SMAKOSZA
NAJLEPSZY SMAK POTRAW
2012r
2014 wyróżnienie z certyfikatem
NAJLEPSZY SMAK POTRAW




 
Copyright © 2008 Restauracja RENATKA