MENU CATERING

moje menu na catering
TWOJE MENU:
(WYCENIMY przykładowe menu)
w dniu:
docelowo na godz:
adres docelowy:
tel kontaktowy-ZAPISZ:
(oddzwonimy w celu potwierdzenia cateringu oraz wpłaty zaliczki)
podaj e-mail prześlemy wycenione menu:

Catering-Dowóz 

   RYBNIK-GASZOWICE-RADLIN-PSZÓW-RYDUŁTOWY-WODZISŁAW itd         

Restauracja Renatka laureatem konkursu

KORONA SMAKOSZA W KATEGORI
SMAK POTRAW 2012

2014 zdobyliśmy WYRÓŻNIENIE-CERTYFIKAT
"Korona Smakosza na Śląsku i Zagłębiu"

 

             Oferujemy państwu pełen zakres usług gastronomicznych w formie cateringu dla klientów indywidualnych oraz dla firm  lub szkół - na wynos  z dowozem. Serwowane menu jest dostosowane do rodzaju i charakteru spotkania z uwzględnieniem potrzeb i sugesti klienta. Służymy radą przy doborze potraw. Udekorowane gorące potrawy lub inne wybrane posiłki dowozimy na miejsce lub z odbiorem własnym.Aby w sposób satysfakcjonujący wywiązać się ze zlecenia prosimy o składanie zamówień z wyprzedzeniem. Zapewniamy wysoką jakość potraw, dużą różnorodność oraz konkurencyjne ceny .

*** Nasz cel to  satysfakcja i pełne zadowolenie klienta ***

RR

 GORĄCE DANIA DOWOZIMY PROSTO NA STÓŁ NA NASZYCH PÓŁMISKACH Z KAUCJĄ ZWROTNĄ LUB NA JEDNORAZOWYCH ZA DOPŁATĄ            

                     catering zestawy 
                na różne okazje

    01/        koryto mięsne-np/10osób

      • golonka pieczone przednia z kością /waga 0,40kg-0,45 kg/- 3szt

      • żeberka pieczone    -    0,7kg

      • kapusta zasmażana z czosnkiem 1,5kg

      • szaszłyki z karczku-2szt

      • pieczone mięsiwo z wędzarni -2porcje

      • kiełbaski białe w plastrze boczku -  2 szt

      • kiełbaski wiejskie w plastrze boczku    -  2szt

      • krupnioki w plastrze boczku   -  2sz

      • łódeczki ziemniaczane złociste z posypką 5p

      • dufinki ziemniaczane 5p

      •  mix pierogów 10szt 

      •                                     całość= 429- 

***************************************************************

            02/    koryto mięsne + sałatki  np /10osób

  • szaszłyki drobiowe z boczkiem z papryką cebulą kolorowe -3sz

  • kotlet dr z gruszką i żurawiną w szynce szwarcwaldzkiej 2szt

  • kotlet schabowy tradycyjny =2szt

  • polędwiczki wp w sosie kurkowym-3 porcje

  • udka drobiowe faszerowane fetą- 2szt

  • kotlet de vollai z serem żółtym w sezamie 2szt

  • sałatka z torttellini 1ŚR kielich

  • sałatka gyros z kurczakiem 1 ŚR kielich

                                     CAŁOŚĆ=385-

**************************************************************

    03/półmisek mięsny+sałatki-np /10osób     

  • kotlety faszerowane pieczarkami 2szt

  • kotlety de volaille serem żółtym w sezamie-2szt

  • ser camembert panierowany + żurawina-2szt

  • ozory wołowe w sosie musztardowym-3szt

  • udka kacze pieczone- 3szt

  • polędwiczki wp w sosie z zielonego pieprzu-3p

  • sałatka grecka z fetą=1ŚR kielich

  • sałatka makaronowa z kurkami=1ŚR kielich

  • CAŁOŚĆ=399,-

****************************************************************

                   

04/     przykładowy catering np10osób

  • rolada wp 3szt

  • rolada wołowa 3szt

  • pieczeń wp z szynki 2szt

  • kotlety schabowe tradycyjne w panierce=2szt

  • kotlet de volaille z serem żółtym w sezamie=2szt

  • polędwiczki wp w sosie kurkowym-3porcje

  • kluski-10porcji

  • sos z rolad 1,50 litra

  • zestaw surówek:z kapusty czerwonej,mix sałat w sosie vinegret,buraczki 10p

                         CAŁOŚĆ=549,-

---------------------------------------------------     

05/         przykładowy catering 10 osób

  • udka kacze z jabłkami zapiekane -3szt

  • rolady wp – 3szt

  • rolada dr faszerowana serem camembert +żurawina w szynce szwarcwaldzkiej -2szt

  • pieczeń cielęca w sosie własnym maślanym-0,40kg

  • kotlety dr faszerowane pieczarkami i serem żółtym-2szt

  • polędwiczki wp w sosie kurkowym-0,40kg

  • kluski białe i czarne - 10p

  • sos pieczeniowy-1,5 litra

  • kapusta czerwona,surówka z kapusty białej,buraczki -10p

    CAŁOŚĆ 565,-

--------------------------------------------------                                 

06/      przykładowe menu catering-10 osób

  • steki łososia z rusztu -3szt

  • ser camembert w cięście francuskim+sos żurawinowy- 3szt

  • kule dr faszerowane szpinakiem i serem feta-2szt

  • kotlety de volaille z serem żołtym w sezamie-2szt

  • kotlety drobiowe nadziewane warzywami orientalnymi -2szt

  • sznycle z piersi indyczej w sosie śmietanowo pieczarkowym-3porcji

  • mix sałat z pomidorkiem koktailowym w sosie vinegrt koperkowym=1D kielich

                                    CAŁOŚĆ=385,-

------------------------------------------------------------------------------

07/    catering-przykładowy zestaw 10 osób

  • kotlet schabowy soute smażony z kurkami w sosie maślano cebulowym -5szt

  • kotlet de volaille z serem w sezamie -3szt

  • kotlet de volaille z masłem pietruszkowym-3szt /podajemy w całości/

  • nuggetsy drobiowe z posypką sera żółtego-3porcje

  • zawijasy drobiowe/pałki/ w szynce -5szt

  • sałatka  tortellini ze świeżym szpinakiem pomidorkiem i jajkiem-1ŚR kielich

  • sałatka  mix sałat z grilowanym kurczakiem-1ŚR kielich  

                        CAŁOŚĆ=469,-

                      

08/   przykładowe menu-catering-zimne przkąski -10p

  • półmisek : 

  • koreczków serowych-10szt 

  • koreczków z szynką-10szt

  • jaja faszerowane mix -10 połówek jaj

  • kurczak w galarecie-5szt

  • roladki z szynki z kremem chrzanowym w galarecie-5szt

  • ptysie faszerowane serkiem +szczypiorek rzodkiewka itp-10szt

  • CAŁOŚĆ=299,-

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

09/    catering-zestaw /np na 10 osób/

  • szaszłyki z karczku i boczku kolorowe-3szt

  • kotlet de vollai z serem żółtym w sezamie-2szt

  • kule drobiowe faszerowane szpinakiem i białym serem mazzarella w panierce panko-2szt

  • udka dr faszerowane kurkami-3szt

  • kotlet schabowy w panierce migdałowej-2szt

  • camembert z orzechami włoskimi i żurawiną zapiekany w cieście francuskim + sos żurawinowy-3szt                            

     CAŁOŚĆ 298,-

-----------------------------------------------------

10/  menu-catering /np na 10osób/GRILL

  • żeberka pieczone-1/2kg w kapuście

  • karczek pieczony  z grila z cebulką-1/2kg

  • skrzydełka złociste chrupiące w cieście +sos diabelski-10szt

  • kiełbaski wiejskie w pastrze boczku-3szt

  • krupnioki zapiekane w kapuście kiszonej oraz w plastrze boczku-3szt

  • cacyki z ogórkiem zielonym-1 kielich średni

  • chleb prosto z pieca zapiekany z serem żółtym oraz z masłem czosnkowym

    CAŁOŚĆ=335,--                      

------------------------------------------------------------

11/   zestaw-menu przykładowe / np 10 mosób /

  • schab w placku ziemniaczanym w sosie borowikowym-3zt

  • kotlet z piersi z papryką oraz salami w cieście naleśnikowym-3szt

  • rolada drobiowa faszerowana kapustą kiszoną w szynce szwrcwaldzkiej-3szt

  • kule drobiowe faszerowane serem mozzarella i szpinakiem-3szt

  • sałatka z tortellini szynką serem kukurydza ogórkiem zielonym pomidorkiem -1ŚR kielich

  •    sałatka z kurczaka na ryżu z prażonym słonecznikiem-1ŚR kielich

                        CAŁOŚĆ=394,-

----------------------------------------------------------------------------------------------------

          12/     catering-menu /np na 12 osób/

  • rolady wp 4szt

  • rolady wołowe=4szt

  • kotlet de vollai z serem żółtym w sezamie-2szt

  • kotlet faszerowany pieczarkami -2szt

  • udka z kaczki pieczone-3szt

  • polędwiczki wp w sosie kurkowym-4szt

  • kluski białe i czarne-12porcji

  • sos pieczeniowy-2litry

  • kapusta czerwona ,surówka z białej kapusty,buraczki-12p

                               CAŁOŚĆ=755,-


13/ catering przykładowy /np na 10 osób /

  • udka z kaczki pieczone w jabłkach -3szt

  • kotlety de vilaille faszerowane brokułami i serem żółtym w płatkach migdałowych-2szt

  • policzki wołowe z musztardą francuską-3szt

  • cielęcina w sosie kurkowym -3szt

  • camembert w cieście francuskim z orzechami włoskimi i żurawiną+sos żurawinowy-2szt

  • steki z łososia z rusztu z masełkiem i cytryną -2szt

  • mix sałat z rukolą i pomidorkiem koktailowym-ŚR kielich

  • sałatka z pieczonym burakiem karmeliowaną gruszką -ŚR kielich

                            CAŁOŚĆ=499,-

------------------------------------------------------------


  • 14/ catering menu przykładowe np. na 10 osób /

    • kotlety z piersi indyczej w migdałach-2szt

    • ser camembert zapiekany w płaszyku boczku wędzonego w sosie żurawinowym-2szt

    • policzki wołowe w sosie kurkowym-3porcje

    • rolada drobiowa faszerowana serem pleśniowym w szynce szwarcwaldzkiej-2szt

    • pieczeń z karczku w sosie pieprzowym-3porcje

    • udka kacze z pieca-3szt

    • dufinki-5porcji

    • ziemniaczki opiekane -5porcji

    • mix sałat z rukolą i pomidorkiem koktailowym w sosie vinegret-10porcji

      CAŁOŚĆ=499,-

    ----------------------------------------------------

 15/   zestaw-menu przykładowe / np 10 mosób /
  • półmisek mięs pieczonych w plastrach na zimno+szyneki 3 rodzaje i sery mix - 0,50kg

  • śledz po japońsku-7szt

  • rożki z szynki faszerowane kremem chrzanowym w galarecie-5szt

  • ozór wołowy w galarecie-5szt

  • tatar z cebulką i ogórkiem konserwowym-0,40kg

  • jajka faszerowane mix-10połówek

                                                CAŁOŚĆ=299,-

    --------------------------------------------------

    16/ zestaw przekąski na imprezę / np. 10 osób/

    • ptysie faszerowane /twarożek z pomidorami ,papryką ,z czosnkiem ,szczypiorkiem /=10szt

    • sakiewki z ciasta francuskiego ze szpinakiem i serem białym mozarella lub kurczakiem ,prażonym słonecznikiem i serem pleśniowym albo serem camembert gruszką i żurawiną =10szt

    • pizzerinki mix kolorowe=10szt

    • roladki z wędzonego łososia z serkiem+ogórek zielony zawinięte w cieście naleśnikowym ze szpinakiem=10szt


    CAŁOŚĆ=349,-

    nowe ceny 01-stycznia 2024r

    --------------------------------------------------

    


  • półmisek mięs pieczonych KORYTO MIĘSNE /można komponować z dowolnie wybranych mięs /;

  • kule drobiowe ze szpinakiem i białym serem mozarella-16,90

  • polędwiczki 150g wieprzowe w sosie grzybowo-borowikowym 100ml=21,90

  • polędwiczki 150g w sosie pieprzowym 100ml=21,90

  • polędwiczki 150g w sosie kurkowowo cebulowo maślanym na śmietanie100ml=21,90

  • pierś z kurczaka w sezamie, orzechach lub wiórkach kokosowych 150g=17,-

  • ser cammembert zapiekany w panierce+sos tatarski=17,-

  • kotlet de vollai z serem żółtym w sezamie=17,-

  • kotlet dr faszerowany pieczarkami=17,-

  • kotlet de vollai z serem żółtym+pieczarki=17,-

  • kotlet z piersi kurczaka  z papryką czerwoną na ostro oraz salami po "węgiersku" =17,-

  • kotlet z piersi kurczaka faszerowny fetą oraz  oliwkami po "grecku"=17,-

  • kotlet z piersi kurczaka z serem żółtym oraz szynką=17,-

  • kotlet z piersi kurczaka faszerowny świeżym zblanszowanym szpinakiem+czosnek=17,-

  • kotlet z piersi kurczaka z serem żółtym w cieście naleśnikowym +sezam=17,-

  • rolada ze schabu w płaszczyku z boczku naszpikowana pistacjami =23,-

  • rolada wołowa=23,-

  • rolada drobiowa=19,-

  • rolada wieprzowa=19,-

  • kotlet drobiowy hawajski ananas+szynka konserwowa+por+ kukurydza z nutą curry=17,-

  • rolada drobiowa faszerowana kapustą kiszoną i boczkiem w szynce szwarcwaldzkiej=22,-

  • rolada ze schabu faszerowana żurawiną gruszką i serem pleśniowym+orzechy włoskie w szynce szwarcwaldzkiej=23,-

  • rolada ze schabu faszerowana suszonymi pomidorami fetą oraz oliwkami=22,-

  • rolady z karkówki faszerowane cebulą i boczkiem=22,-

  • rolady dr faszerowane warzywami orientalnymi-5 smaków=22,-

  • udko/ćwiartka/ z kurczaka z pieca=17,-

  • udka z kurczaka faszerowane serem feta lub boczkiem=19,-

  • udka kurczaka faszerowane duszonymi kurkami i szalotką=23,-

  • udka kurczaka faszerowane pieczarkami i serem żółtym=19,-

  • udka kurczaka faszerowane szpinakiem z białym serem mozarella=19,-

  • udko z kaczki z pieca=19,-

  • udko z kaczki w sosie śliwkowym 100ml=24,-

  • udko z kaczki lub pierś z kaczki w sosie teriyaki 100ml=24,-

  • piersi kacze 5 smaków w warzywach orientalnych+bambus=27,-

  • piersi kacze z pieca w musie żurawinowym=26,-

  • pałki z kurczaka w cieście+sezam pikantne lub łagodne=9,50

  • żeberka pieczone 100g=7,90

  • kapusta zasmażana z boczkiem+czosnek 100g=4,90

  • golonko gotowane 100g=5,90

    golonko pieczone 100g=6,90

  • kaczka w całości z pieca faszerowana jabłkami i rozmarynem 100g=8,90

  • szaszłyk drobiowy+boczek+cebula 200g=19,-

  • porcja pieczeni bawarskiej 150g w kapuście zasmażanej z czosnkiem 150g=23,-

  • pieczeń wieprzowa z udzca 150g=15,-

  • pieczeń indycza kolorowa faszerowana warzywami 150g=17,-

  • pieczeń indycza faszerowana wątróbką i jabłkami z rozmarynem=150g=17,-

  • Pieczeń z karczku 150g naszpikowana boczkiem =17,-

  • karczek po węgiersku150g w sosie paprykowym 100ml na ostro z cebulą =22,-

  • pieczeń ze schabu 150g w wiśniach 100ml=19,-

  • kotlet schabowy złocisty w panierce z bułki tartej =15,- lub panierce orzechowej=16,-

  • kotlet schabowy w placku ziemniaczanym+sos grzybowo-borowikowy=33,-

  • pieczeń cielęca 150g po staropolsku z cebulką dymką i czosnkiem w sosie własnym-maślano śmietanowym=29,-

  • pieczeń cielęca 150g w sosie borowikowym=29,-

  • sznycle cielęce 150g z jajkiem sadzonym i krążkiem cytryny=29,-

  • ozory wołowe 150g smażone w maśle lub w sosie musztardowym ,chrzanowym lub koperkowym 100ml=19,90

  • bogracz wołowy z kluseczkami 1litr=69,-

  • flaczki 1litr=58,-

  • leczo z kiełbasą 1litr=48,-

  • bigos 1litr=39,-

  • fasolka po bretońsku 1litr=39,-

  • grochówka 1litr=39,-

  • potrawka z kurczaka w sosie śmietanowym 1litr=39,-

  • pstrąg filet w migdałach=17,-

  • pstrąg pieczony w całości w panierce lub w folli z masłem czosnkowym 1szt=29,-

  • dorsz filet w złotej panierce 100g=17,-

  • dorsz filet z czosnkiem niedzwiedzim w panierce naleśnikowej 100g=18,-

  • filet mintaj smażony w panierce panko 100g=8,-

  • filet mintal w złotej panierce z bułki tartej 100g=8,-

  • łosoś filet z rusztu 100g=18,-

  • łosoś filet 100g z rusztu na szpinaku z czosnkiem100g=24,- 

  • łosoś stek-dzwonka z rusztu 100g=14,-

  • pulpeciki rybne z dorsza w sosie pomidorowo koperkowym 1litr=75,-

  • ryba po grecku półmisek 500ml=49,90

CATERING - przekąski

  • półmisek plastry pieczeni szynki i sery rozmaite=0,50kg=39,90

  • koreczki serowe ,owocowe kabanos szynka salami mix itp.10szt=39,-

  • tatar kulki 100g z cebulką ogórkiem konserwowym w kosteczkę=15,-

  • śledż po japońsku ,jogurt+jabłko ,pod pierzynką z buraczków itp. porcja=8,50

  • rolada serowa kolorowa100g=7,50

  • pieczeń mięsna "rzymska" 1kg=45,-

  • w galarecie:kurczak ,ozorek ,szynka faszerowana serkiem śmietanowym z czosnkiem lub kremem chrzanowym 1szt=8,50

  • połówka jajka faszerowane:łososiem,kawiorem,pastą serowo czosnkową ,krewetkami ,awokado ,tuńczykiem ,pieczarkami itp=4,90

  • pomidory nadziewane-różne kompozycje farszu np sałatka jarzynowa ,ryżowa ,meksykańska itp.1szt=9,50

  • pomidory zapiekane w piekarniku z mięsem mielonym ryżem pietruszką i serem mozarella itp1szt=9,50

  • rulony-słupki ogórki zielone faszerowane twarożkiem śmietanowym z rzodkiewką zieloną cebulką=4,50 

  • ptysie faszerowane /twarożek z pomidorami ,pasta z papryki ,z czosnkiem ,szczypiorkiem /=8,90

  • kawałki melona 12szt w szynce szwarcwaldzkiej z rukolą pomidorkiem koktailowym i białą mini mozarellą -1szt cały melon=68,-

  • pasztet wiejski zalany galaretą rosołową półmisek 5porcji=38,-

  • smalec domowy 0,50kg=18,-

  • pikantne kuleczki frykadelki mięsne w sezamie na wykałaczce wielkości orzecha włoskiego10szt faszerowane np. serem feta ,oliwkami ,salami lub papryką mix w sosie-dip bazyliowy 100ml =45,-

  • plastry schabu pieczonego faszerowanego śliwkami i morelami 0,50kg=38,-

  • schab pieczony w wiśniach podany w plastrach na zimno 0,50kg=38,

  • kuleczki serowe kolorowe np.w posypka ziołowa,sezamu,czarnuszki, ,wersji pikantnej ,łagodnej lub orzechowej mix 10szt=39,-

  • babeczki przekąskowe faszerowane mix pastami łosoś krewetki awokado tuńczyk pieczarka twarożek z dodatkami itp1szt=8,50

  • różyczki z ciasta francuskiego z salami i papryką 10szt=65,-

  • mini koszyczki babeczki z musem z maskarpone+mix kolorowe owocowe 10szt=65,-

  • mini bezowe ciasteczka z serkiem maskarpone i owocami 10szt=65,-

  • małe sakiewki z ciasta francuskiego ze szpinakiem i serem białym mozarella lub kurczakiem ,prażonym słonecznikiem i serem pleśniowym albo serem camembert gruszką i żurawiną 10szt=65,-

  • gniazdka boczku z wędzoną śliwką 10szt=45,-

  • roladki z wędzonego łososia z serkiem+ogórek zielony zawinięte w cieście naleśnikowym ze szpinakiem 10szt=75,-

  • półmisek ryby po grecku 500ml =49,90

        SAŁATKI w kielichach DUŻY=59,- ŚREDNI=49-  MAŁY=39,-

  • PIECZARKOWA Z JAJKIEM
  • SAŁATKA Z LISTKAMI SZPINAKU POMIDORKIEM I JAJKIEM
  • SAŁATKA ZE ŚWIEŻYM SZPINAKIEM GRANATEM I FETĄ
  • SAŁATKA Z ŁOSOSIEM WĘDZONYM JAJKIEM I AWOKADO
  • SAŁATKA Z PIECZONYM BURAKIEM KARMELIZOWANĄ GRUSZKĄ ORAZ FETĄ
  • FRANCUSKA SAŁATKA NICEJSKA Z TUŃCZYKIEM
  • Z KAWAŁKAMI SMAŻONEGO SERA CAMEMBERT ORAZ ŻURAWINY I ORZECHÓW WŁOSKICH
  • Z GRILOWANĄ CUKINIĄ ORAZ FETĄ
  • SAŁATKA GYROS WARSTWOWA KOLOROWA 
  • Z PALUSZKAMI KRABOWYMI-SURIMI AWOKADO I JAJKIEM
  • RYŻOWA Z KURCZAKIEM ORAZ PRAŻONYM SŁONECZNIKIEM NA MAŚLE
  • MIX SAŁAT Z GRILOWANYM KURCZAKIEM POMIDORKIEM KOKTAILOWYM OGÓRKIEM ZIELONYM I Z GRZANKAMI
  • Z BROKUŁAMI Z KURCZAKIEM GOTOWANYM W SOSIE MAJONEZOWO CZOSNKOWYM
  • GRUSZKI ,ORZECHY WŁOSKIE SELER NACIOWY NA SAŁACIE
  • ŚLEDZIOWO ZIEMNIACZANA Z OGÓRKIEM KISZONYM I CEBULKĄ 
  • NA SAŁACIE Z POMIDORKIEM,RUKOLĄ , BIAŁYM SEREM MOZZARELLA ORAZ SOSEM BALSAMICO
  • Z TUŃCZYKIEM ,JAJKO ,OGÓREK KONSERWOWY SZALOTKA CZERWONA CEBULA KUKURYDZA NA SAŁACIE Z SOSEM MAJONEZOWYM 
  • GRECKA Z FETĄ
  • MEKSYKAŃSKA PIKANTNA Z FASOLĄ ,PIERSIĄ KURCZAKA,PAPRYKĄ NA RYŻU
  • WIELOBARWNA SAŁATKA MAKARONOWA Z SZYNKĄ KONSERWOWĄ WARSTWOWA   
  • SAŁATKA HAWAJSKA SZYNKA+ANANAS+PORA Z MAKARONEM 
  • SAŁATKA Z PORAMI ORAZ JAJKIEM+KUKURYDZA+OGÓREK KONSERWOWY
  • ZIEMNIACZANA PO BAWARSKU Z ZIEMNIAKAMI BOCZKIEM ORAZ KOPERKIEM
  • WĘDZONA PIERŚ + SAŁATA LODOWA +KUKURYDZA+SOS MAJONEZOWY
  • TORTELLINI Z OGÓRKIEM ZIELONYM Z POMIDORKIEM+SOS JOGURTOWY  CZOSNKIEM  
  • SAŁATKA Z GRILOWNĄ PIERSIĄ KACZĄ Z GRUSZKĄ ŻURAWINĄ RUKOLĄ PŁATKAMI BURACZKÓW 
  • SAŁATKA JARZYNOWA   
  • SAŁATKI w kielichach DUŻY=65,- ŚREDNI=55-  MAŁY=45,-
    • SAŁATKA Z MAKARONEM CHIŃSKIM RYŻOWYM KREWETKAMI CZOSNKIEM NA MAŚLE PIETRUSZKĄ POMIDORKIEM CYTRYNĄ
    • MAKARONOWA Z KURKAMI I SOSEM CEBULOWO MAŚLANYM 

    Pekao  56 1240 4357 1111 0000 5314 5581

                    zamówienia przyjmujemy ;

                     -w restauracji RENATKA

                     -e-mail restauracja-renatka@wp.pl

                     -telefonicznie jedynie robimy rezerwacje dowozu na dany dzień i godzinę                                                                                                                    32-4213900 ; 604958311 

    reklamacje cateringu-potraw
    należy zgłosić w tym samym dniu
    ze względu na specyficzną grupe towarową
    do godz 22oo
    pod nr tel 32 4213900







                        
    RR

ST                

Strona Główna
GALERIA
MENU CATERING
JESZ ILE CHCESZ obiady SZWEDZKI STÓŁ menu regulamin-Rybnik
RYBNIK TANIE OBIADY-DANIE DNIA codziennie inne dla każdego
ORGANIZACJA IMPREZ-PRZYKŁADOWE MENU IMPREZA W LOKALU-Rybnik
ZESTAWY OBIADOWE-DOSTAWA NA TELEFON RYBNIK-RADLIN-RYDUŁTOWY-WODZISŁAW-PSZÓW itd
MENU PIZZERIA DOSTAWA NA TELEFON DOWÓZ PIZZA RYBNIK-RADLIN-RYDUŁTOWY-PSZÓW-WODZI
MENU ŚWIĄTECZNE-WIELKANOC
OBIADY-TANIE POSIŁKI PROFILAKTYCZNE DLA FIRM-Rybnik
STYPA MENU-restauracja RENATKA-Rybnik
W E S E L E w lokalu lub dowozimy CATERING przykładowe MENU
Obiady grupowe dla wycieczek Rybnik-Niewiadom
KOMUNIA MENU-restauracja RENATKA-CATERNG-Rybnik
PROMOCJE - GRATISY
Ryba piątkowa restauracja-RENATKA Rybnik
OFERTA-dodaj swoją opinię
MENU RESTAURACJA
FAST FOOD restauracja Renatka Rybnik
CATERING szkolenia-spotkania firmowe PRZERWA KAWOWA-KANAPKI-OBIADOWA RYBNIK
AKTUALNOŚCI-praktyka dla uczniów
MENU ŚWIĄTECZNE -WIGILIA
Pekao 56 1240 4357 1111 0000 5314 5581
RESTAURACJA - PIZZERIA
"RENATKA"
WARTEX-EWA WARGACKA
ul. G.MORCINKA 16
44-273 RYBNIK
niedaleko tężni solankowej i Zabytkowej Kopalni Ignacy
TEL:32/4213900
693546850
604958311
================
e-mail: restauracja-renatka@wp.pl
===============
RESTAURACJA-PIZZERIA
RENATKA

NAJCZĘŚCIEJ ODWIEDZANY
ORAZ POLECANY LOKAL W RYBNIKU

ZWYCIĘZCA KORONY SMAKOSZA
NAJLEPSZY SMAK POTRAW
2012r
2014 wyróżnienie z certyfikatem
NAJLEPSZY SMAK POTRAW




 
Copyright © 2008 Restauracja RENATKA