MENU CATERING

moje menu na catering
TWOJE MENU:
(WYCENIMY przykładowe menu)
w dniu:
docelowo na godz:
adres docelowy:
tel kontaktowy-ZAPISZ:
(oddzwonimy w celu potwierdzenia cateringu oraz wpłaty zaliczki)
podaj e-mail prześlemy wycenione menu:

Catering-Dowóz 

   RYBNIK-RADLIN-RYDUŁTOWY-WODZISŁAW itd

    PIEKIELNA KUCHNIA

      

Restauracja Renatka

laureatem konkursu

KORONA SMAKOSZA W KATEGORI
SMAK POTRAW 2012

2014 zdobyliśmy WYRÓŻNIENIE-CERTYFIKAT
"Korona Smakosza na Śląsku i Zagłębiu"

 

             Oferujemy państwu pełen zakres usług gastronomicznych w formie cateringu dla klientów indywidualnych oraz dla firm  lub szkół - na wynos  z dowozem. Serwowane menu jest dostosowane do rodzaju i charakteru spotkania z uwzględnieniem potrzeb i sugesti klienta. Służymy radą przy doborze potraw. Udekorowane gorące potrawy lub inne wybrane posiłki dowozimy na miejsce lub z odbiorem własnym.Aby w sposób satysfakcjonujący wywiązać się ze zlecenia prosimy o składanie zamówień z wyprzedzeniem. Zapewniamy wysoką jakość potraw, dużą różnorodność oraz konkurencyjne ceny .

*** Nasz cel to  satysfakcja i pełne zadowolenie klienta ***

RR

 POBIERAMY KAUCJE JEŻELI WYBIERACIE PAŃSTWO OPCJE NASZE NACZYNIA I PÓŁMISKI/ KAUCJA WG ZAMÓWIENIA / LUB WYDAJEMY CATERING NA JEDNORAZOWYCH SREBRYCH ALUMINIOWYCH PÓŁMISKACH UDEKOROWANYCH     PROSTO NA STÓŁ            

                     catering zestawy 
                na różne okazje

  01/        koryto mięsne-np/12osób

    •   golonka pieczone   -    2szt
    •   żeberka pieczone    -    1kg
    •   łopatka w całości pieczona  /3kg/ -1szt
    •   kiełbaski białe w plastrze boczku -  3 szt
    •   kiełbaski wiejskie w plastrze boczku    -  3szt
    •   krupnioki w plastrze boczku   -  3szt

                                       =269,-                 

    •  złociste ziemniaki opiekane w ziołach 12p
    •  pierogi z grzybami i kapustą 12szt 
    •  kapusta zsmażana z czosnkiem 2kg

                                      =99,-

                      CAŁOŚĆ = 368,-

***************************************************************

                                       

02/    koryto mięsne + sałatki  np /12osób

    • szaszłyki wp z papryką cebulą 6sz
    • rolada z gruszką oraz śliwką w szynce szwarcwaldzkiej 6szt
    • kotlet panierowany z pieczarkami 6szt
    • kotlet de vollai zserem żółtym w sezamie 6szt 
    • sałatka z torttellini 1duży kielich
    • sałatka gyros z kurczakiem 1 duży kielich

                           CAŁOŚĆ=359,-

**************************************************************

          

03/półmisek mięsny+sałatki-np /12osób     

    • kotlety z pieczarkami oraz serem żółtym w sezamie-6szt
    • ser camembert zapiekany z żurawiną-6szt
    • szaszłyki drobiowe -6szt
    • zapiekane śliwki w plastrze boczku12szt           
    •                             =228,-
    • sałatka z brokułami
    • sałatka grecka z fetą
    • sałatka jarzynowa /lub inne sałatki wg wyboru/

                                        =138,-

                                  CAŁOŚĆ=366,-
****************************************************************

                   

04/     przykładowy catering 

    • rolada  8szt
    • pieczeń wieprzowa 4szt
    • kotlety drobiowe ze szpinakiem 4szt
    • kluski+sos z rolad 8p
    • zestaw surówek:z kapusty czerwonej,pekińskiej,buraczki 8p                                           

                         CAŁOŚĆ=289,-

******************************************************************

                                      

05/         przykładowy catering

    • kaczka pieczona faszerowana jabłkami w sosie własnym 2kg 
    • rolady wp - 6szt 
    • kluski białe i czarne - 10p
    • sos pieczeniowy
    • kapusta czerwona ,surówka z kapusty pekińskiej10p

                        CAŁOŚĆ=338,-

*******************************************************************

06/      przykładowe menu catering-10 osób

    • zupa krem z borowików z grzankami na maśle-2l 
    • filet łosoś soute 5szt
    • ser camembert z żurawiną 3szt
    • drobiowe rolady z gruszką oraz śliwką w szynce 5sz
    • kotlety szpinakiem faszerowane oraz fetą 5sz

                                    CAŁOŚĆ=269,-

********************************************************************

                               

07/    catering-przykładowy zestaw 12 osób

    • kotlet schabowy soute smażony z kurkami w sosie maślano cebulowym -5szt
    • kotlet de vollai z serem w sezamie -5szt
    • szaszłyk drobiowy -5szt
    • zawijasy drobiowe/pałki/ w szynce -5szt
    • sałatki do wyboru wg uznania  ;  
    • sałatka  -1kielich
    • sałatka  -1kielich  

                        CAŁOŚĆ=305,-

********************************************************************

                      

 08/   przykładowe menu-catering-10p

    • półmisek koreczków serowych-15szt oraz z szynką-15szt
    • jaja faszerowane pieczarkami-10szt
    • kurczak w galarecie-5szt
    • roladki z szynki z kremem chrzanowym w galarecie-5szt
    • sałatka z kurczaka na ryżu z prażonym słonecznikiem-1kielich
    • sałatka z brokułami w sosie czosnkowym-1kielich               

                                CAŁOŚĆ=229,-

********************************************************************

09/    catering-zestaw /np na 10 osób/

    • sałatka jarzynowa 1 kielich
    • szaszłyki drobiowe 4szt
    • kotlet de vollai z serem w sezamie 4szt
    • kotlet z pieczarkami 4szt
    • barszcz czerwony oraz krokiety mięsne lub pieczarka+ser żółty 10szt


                               CAŁOŚĆ 219,-

**********************************************************************

10/  menu-catering /np na 10osób/GRILL

    • żeberka pieczone-1/2kg w kapuście
    • karczek pieczony  z grila z cebulką-1/2kg
    • skrzydełka złociste chrupiące w cieście +sos diabelski-10szt
    • kiełbaski wiejskie w pastrze boczku-3szt
    • krupnioki zapiekane w kapuście kiszonej oraz w plastrze boczku-3szt
    • cacyki z ogórkiem zielonym-1 kielich
    • chleb prosto z pieca zapiekany z serem żółtym oraz z masłem czosnkowym 1bochenek

                         CAŁOŚĆ=219-

                            

*********************************************************************

11/   zestaw-menu przykładowe

    • schab w placku ziemniaczanym w sosie borowikowym-5zt
    • kotlet z piersi z papryką oraz salami w cieście naleśnikowym-5szt
    • rolada drobiowa faszerowana kapustą kiszoną w szynce -5szt
    • talarki złociste-10p  
    • sałatka z pekińskiej z dodatkami 10p       

                        CAŁOŚĆ=288,-

******************************************************************

             

12/     catering-menu /np na 12 osób/

    • rosół z makaronem domowy-3l
    • rolady -12 szt
    • kotlet de vollai z serem żółtym-3szt
    • pieczeń wieprzowa -3szt
    • udka z kurczka-3szt
    • kotlet z pieczarkami-3szt
    • kluski+sos-12p
    • kapusta czerwona ,pekińska z ogórkiem zielonym ,buraczki-12p

                               CAŁOŚĆ=435,-

                    

       catering dania gorące








   z dowozem prosto na stół

     UŁÓŻ WŁASNE MENU

  • półmisek mięs pieczonych KORYTO MIĘSNE /można komponować z dowolnie wybranych mięs /
  • pieczeń wieprzowa w sosie własnym
  • pieczeń indycza faszerowana boczkiem
  • pieczeń z piersi indyczej faszerowana szpinakiem oraz jajkiem
  • rolada z piersi indyczej faszerowana pieczarkami+ser żółty
  • pieczeń indycza faszerowana wątróbką i jabłkami
  • pieczeń  faszerowana warzywami orientalnymi-5 smaków
  • pieczony udziec z indyka lub golonka indycze 
  • kotlet schabowy w panierce pieprzowej lub chilli
  • kotlet schabowy w tradycyjnej panierce lub orzechowej
  • polędwiczki wieprzowe w sosie borowikowym
  • polędwiczki w sosie pieprzowym
  • polędwiczki w sosie serowym-rokpol
  • schab soute w sosie serowym cammembert
  • warkocz z polęwiczki oraz piersi indyczej w wybranym sosie
  • kotlet faszerowany pieczarkami
  • pierś z kurczaka w sezamie, orzechach lub wiórkach kokosowych
  • pierś z kaczki z warzywami orientalnymi oraz bambusem
  • ser cammembert zapiekany w panierce+sos tatarski
  • kotlet de vollai z serem żółtym w sezamie
  • kotlet de vollai z serem żółtym+pieczarki
  • kotlet z piersi kurczaka  z papryką czeroną na ostro oraz salami po "węgiersku" 
  • kotlet z piersi kurczaka faszerowny fetą oraz  oliwkami po "grecku"
  • kotlet z piersi kurczaka z serem żółtym oraz szynką
  • kotlet z piersi kurczaka faszerowny szpinakiem
  • kotlet z piersi kurczaka z boczkiem
  • kotlet z piersi kurczaka z serem żółtym w chrupiącym cieście naleśnikowym+sezam   
  • rolada wołowa lub wieprzowa w sosie własnym
  • rolada wieprzowa w sosie borowikowym
  • filet z drobiu z ananasem lub żurawiną
  • schab smażony z kurkami w sosie maślano cebulowym
  • udko z kurczaka pieczone
  • udko z kurczaka w sosie śliwkowym
  • udko z kurczaka w mandarynkach
  • udko z kaczki pieczone
  • pałki z kurczaka w cieście+sezam pikantne lub łagodne
  • żeberka pieczone w kapuście z boczkiem+czosnek
  • żeberka pieczone w sosie cebulowo pomidorowym
  • żeberka pieczone w sosie własnym+smażone wiórki cebuli  
  • golonko gotowane lub pieczone
  • łopatka pieczona w całości z kością /około 3kg/
  • udziec wieprzowy w całości
  • kaczka z jabłkami
  • szaszłyk drobiowy+boczek+cebula
  • szaszłyki z wątróbką drobiową,wędzoną szynką oraz jabłkiem
  • boczek-rolada faszerowany i pieczony
  • pieczeń bawarska w kapuście zasmażanej z czosnkiem
  • pieczeń wieprzowa faszerowana śliwkami lub morelą
  • karkówka pieczona z zalewy czosnkowej
  • karczek szpikowany boczkiem
  • karczek po węgiersku w sosie paprykowym na ostro z cebulą ,ziemniaczkami
  • schab pieczony w cieście francuskim+zioła/np.rozmaryn/
  • schab w wiśniach
  • schab szpikowany pistacjami w płaszczyku z boczku
  • pieczeń cielęca z winogronami
  • pieczeń cielęca z pomarańczami
  • pieczeń cielęca po stropolsku
  • pieczeń cielęca w sosie borowikowym
  • sznycle cielęce
  • pieczeń wieprzowa z jabłkami
  • ozory wieprzowe lub wołowe smażone w maśle lub w sosie musztardowym ,chrzanowym lub koperkowym
  • udka z kurczaka faszerowane serem feta lub boczkiem
  • piersi z kurczaka faszerowane pieczarkami oraz serem żółtym w zotej panierce
  • bogracz wołowy
  • flaczki
  • leczo
  • bigos
  • fasolka po bretońsku
  • grochówka
  • potrawka z kurczaka w sosie śmietanowym
  • potrawka z kurczaka w warzywach orientalnych lub w sosie pieczarkowym
  • pólmisek rybny/wg.wyboru/
  • pstrąg filet w migdałach
  • pstrąg pieczony w całości w panierce lub w folli maśle czosnkowym
  • dorsz filet w złotej panierce
  • mintaj smażony w panierce z ciasta +sezam
  • dorsz filet w ziołach
  • panga zapiekana w sosie śmietanowym
  • łosoś filet lub dzwonki
  • pulpeciki rybne w sosie pomidorowo koperkowym 

CATERING - przekąski

wybierz zadzwoń lub przyjdz do nas

pomożemy w wyborze menu

  • wędliny oraz sery rozmaite na półmiskach
  • koreczki serowe ,z pieczarkami owocowe itp
  • tatar z cebulką ogórkiem konserwowym
  • śledż w oleju ,po japońsku ,w śmietanie ,z jabłkiem ,z buraczkami ,pod pierzynką itp
  • rolada serowa kolorowa
  • rolada z boczku pieczonego faszerowana
  • pieczeń mięsna "rzymska"
  • pieczeń mięsno-warzywna
  • w galarecie:kurczak ,ozorek ,szynka faszerowana erkiem z czosnkiem lub kremem chrzanowym
  • jaja faszerowane:łososiem,kawiorem,pastą serowo-czosnkową ,krewetkami ,awokado ,tuńczykiem ,pieczarkami
    pomidory nadziewane-różne kompozycje farszu np sałatka jarzynowa ,ryżowa ,meksykańska itp
  • łódeczki ogórki faszerowane
  • ptysie faszerowane /twarożek z pomidorami ,pasta z papryki ,z czosnkiem ,szczypiorkiem /
  • polędwica wędzona z melonem
  • pasztet domowy w galarecie
  • pasztet faszerowany wątróbką oraz boczkiem
  • smalec domowy w chlebie
  • porcje wędzonego kurczaka -skrzydełka ,udka
    pikantne kuleczki mięsne faszerowane serem ,oliwkami lub papryką w sosie-dip do wyboru
  • schab pieczony faszerowany śliwkami ,morelami ,szpinakiem lub kurkami
  • schab pieczony w wiśniach -na zimno
  • pieczeń z łopatki faszerowana piersią z indyka
  • pieczeń indycz z owocami w maladze
  • kuleczki serowe w posypce ziołowej lub orzechowej
  • babeczki przekąskowe faszerowane pastami
  • gniazdka boczku ze śliwkami
  • frykadelki na patyczkach w sezamie
  • kaczka na zimno w galarecie
  • kaczka pieczona podana na zimno
  • oczko wodne-sum w galarecie
  • sum faszerowny w całości
  • półmisek ryby po greck
  • pstrąg w galarecie lub inna ryba wyporcjowana lub w całości
  • łosoś wędzony z cytryną

               


SAŁATKI

  • PIECZARKOWA Z JAJKIEM
  • Z KAWAŁKAMI SMAŻONEGO SERA CAMEMBERT ORAZ ŻURAWINY I ORZECHÓW WŁOSKICH
  • CHRUPIĄCY BOCZEK Z AWOKADO I ORZECHAMI 
  • Z GRILOWANĄ CUKINIĄ ORAZ FETĄ
  • SELER ,JABŁKO ,PORA Z JAJKIEM
  • SAŁATKA KEBAB WARSTWOWA KOLOROWA 
  • MAKARONOWA Z KURKAMI I SOSEM CEBULOWO MAŚLANYM 
  • Z MIĘSEM KRABOWYM ORAZ AWOKADO
  • Z WĘDZONYM KURCZAKIEM ,OGÓRKIEM KONSERWOWYM W SOSIE MAJONEZOWO CZOSNKOWYM NA SAŁACIE  
  • RYŻOWA Z KURCZAKIEM ORAZ PRAŻONYM SŁONECZNIKIEM NA MAŚLE
  • ŁOSOŚ WĘDZONY Z MAKARONEM CHIŃSKO-RYŻOWYM
  • KREWETKI SMAŻONE NA MAŚLE Z CZOSNKIEM Z DROBNYM MAKARONEM RYŻOWYM 
  • GRILOWANY KURCZAK Z GRZANKAMI NA SAŁACIE
  • RYŻOWA Z BROKUŁAMI Z KLAROWANYM MASŁEM ORAZ KURCZAKIEM GOTOWANYM 
  • GRUSZKI ,ORZECHY WŁOSKIE SELER NA SAŁACIE
  • GRUSZKI Z CHRUPIĄCYM BOCZKIEM , ŻURAWINĄ I SEREM PLEŚNIOWYM
  • ŚLEDZIOWO ZIEMNIACZANA Z OGÓRKIEM KISZONYM I CEBULKĄ 
  • Z WĘDZONYM ŁOSOSIEM +MAKARON MUSZELKI I KOPEREK 
  • JARZYNOWA
  • BROKUŁY+PIERŚ KURCZAKA Z SOSEM CZOSNKOWYM
  • GYROS Z KURCZAKIEM WARSTWOWA 
  • GRILOWANY KURCZAK NA SAŁACIE Z POMIDORKIEM ORAZ SEREM MOZZARELLA
  • Z TUŃCZYKIEM ,JAJKO ,OGÓREK KONSERWOWY NA SAŁACIE 
  • GRECKA Z FETĄ
  • MEKSYKAŃSKA PIKANTNA Z FASOLĄ , WOŁOWINĄ,PAPRYKĄ NA RYŻU
  • SAŁATKA BURRITO Z KURCZAKIEM I TORTILLĄ Z CZERWONĄ CEBULĄ,FASOLĄ ORAZ KUKURYDZĄ W SOSIE SALSA SŁODKO KWAŚNYM    
  • WIELOBARWNA SAŁATKA MAKARONOWA Z SZYNKĄ WARSTWOWA 
  • KOLOROWA RYŻOWA Z PAPRYKĄ   
  •  HAWAJSKA SZYNKA+ANANAS+PORA Z MAKARONEM 
  • Z SZYNKI TOSTOWEJ W PASKI I SERM ŻÓŁTYM ORAZ OGÓRKIEM KONSERWOWYM Z PIECZARKĄ 
  • Z PORAMI ORAZ JAJKIEM+KUKURYDZA
  • ZIEMNIACZANA PO BAWARSKU Z BOCZKIEM ORAZ KOPERKIEM
  • SALAMI+OLIWKI+PAPRYKA CZERWONA+MAKARON 
  • WĘDZONA PIERŚ Z INDYKA + SAŁATA LODOWA +KUKURYDZA+SOS MAJONEZOWY
  • Z CZERWONYCH BURAKÓW+JABŁKO+CEBULA+OGÓREK KISZONY  
  • WEGETARIAŃSKA Z WARZYWAMI GOTOWANYMI LUB SUROWE TARTE 
  • Z FASOLI CZERWONEJ,OGÓRKA KISZONEGO Z BOCZKIEM+ZIEMNIAKI
  • Z FASOLI CZERWONEJ+PARÓWKI+KECZUP/na ostro/
  • TORTELLINI Z OGÓRKIEM ZIELONYM+SOS JOGURTOWY Z CZOSNKIEM,POMIDOR
  • OWOCOWA
  • Z KREWETKAMI I CYTRYNĄ Z MAKARONEM CHIŃSKIM  
  • KALAFIOROWA CHRUPIĄCA Z SEREM ZAPIEKANA I GRZANKAMI 
  • SZPINAKOWO CZOSNKOWA Z JAJKIEM
  • SZPINAKOWA Z SEREM KOZIM
  • Z MAKRELI + KUKURYDZA NA MAKARONIE KOLOROWYM 
  • DROBIOWA Z KURKAMI NA MAKARONIE DROBNYM RYŻOWYM 
  • WIOSENNA ZE SZCZYPIORKIEM ORAZ JAJKIEM
  • Z AWOKADO I POLĘDWICY
  • Z ARBUZEM ORAZ AWOKADO
  • BROKUŁOWA Z SEREM ROKPOL ORAZ PIERSIĄ KURCZAKA
  • ORIENTALNA Z BAMBUSEM 5 SMAKÓW                           

            Pekao  56 1240 4357 1111 0000 5314 5581

                zamówienia przyjmujemy też:

                 -w restauracji RENATKA

                 -e-mail restauracja-renatka@wp.pl

                 -telefonicznie 32-4213900 ; 604958311 

reklamacje cateringu-potraw
należy zgłosić w tym samym dniu
ze względu na specyficzną grupe towarową
do godz 22oo
pod nr tel 32 4213900







 

    

                                                                                             

                                                                               RR

                

Strona Główna
GALERIA
MENU CATERING
JESZ ILE CHCESZ obiady SZWEDZKI STÓŁ menu regulamin
ORGANIZACJA IMPREZ-PRZYKŁADOWE MENU IMPREZA W LOKALU
ZESTAWY OBIADOWE-DOSTAWA NA TELEFON RYBNIK-RADLIN-RYDUŁTOWY-WODZISŁAW-PSZÓW itd
MENU PIZZERIA DOSTAWA NA TELEFON DOWÓZ RYBNIK-RADLIN-RYDUŁTOWY-PSZÓW-WODZISŁAW
W E S E L E -przykładowe MENU
KOMUNIA MENU-restauracja RENATKA-CATERNG
PROMOCJE - GRATISY
TANIE OBIADY-DANIE DNIA codziennie inne dla każdego
STYPA MENU-restauracja RENATKA
OFERTA-dodaj swoją opinię
salka pod imprezę w piwniczce wynajm RYBNIK- RENATKA
MENU RESTAURACJA
CATERING szkolenia-spotkania firmowe PRZERWA KAWOWA-KANAPKI-OBIADOWA RYBNIK
OBIADY-TANIE POSIŁKI PROFILAKTYCZNE DLA FIRM
MENU ŚWIĄTECZNE -WIGILIA
MENU ŚWIĄTECZNE-WIELKANOC
AKTUALNOŚCI-praktyka dla uczniów
Pekao 56 1240 4357 1111 0000 5314 5581
RESTAURACJA - PIZZERIA
"RENATKA"
WARTEX-EWA WARGACKA
ul. G.MORCINKA 16
44-273 RYBNIK
TEL:32/4213900
693546850
665405333
604958311
================
e-mail: restauracja-renatka@wp.pl
===============
RESTAURACJA-PIZZERIA
RENATKA

NAJCZĘŚCIEJ ODWIEDZANY
ORAZ POLECANY LOKAL W RYBNIKU

ZWYCIĘZCA KORONY SMAKOSZA
NAJLEPSZY SMAK POTRAW
2012r
2014 wyróżnienie z certyfikatem
NAJLEPSZY SMAK POTRAW




 
Copyright © 2008 Restauracja RENATKA