catering dania gorące

 

            catering - dania gorące

     z dowozem prosto na stół

     UŁÓŻ WŁASNE MENU

  • półmisek mięs pieczonych KORYTO MIĘSNE /można komponować z dowolnie wybranych mięs /
  • pieczeń wieprzowa w sosie własnym
  • pieczeń indycza faszerowana boczkiem
  • pieczeń z piersi indyczej faszerowana szpinakiem oraz jajkiem
  • rolada z piersi indyczej faszerowana pieczarkami+ser żółty
  • pieczeń indycza faszerowana wątróbką i jabłkami
  • pieczeń  faszerowana warzywami orientalnymi-5 smaków
  • pieczony udziec z indyka lub golonka indycze 
  • kotlet schabowy w panierce pieprzowej lub chilli
  • kotlet schabowy w tradycyjnej panierce lub orzechowej
  • polędwiczki wieprzowe w sosie borowikowym
  • polędwiczki w sosie pieprzowym
  • polędwiczki w sosie serowym-rokpol
  • schab soute w sosie serowym cammembert
  • warkocz z polęwiczki oraz piersi indyczej w wybranym sosie
  • kotlet faszerowany pieczarkami
  • pierś z kurczaka w sezamie, orzechach lub wiórkach kokosowych
  • pierś z kaczki z warzywami orientalnymi oraz bambusem
  • ser cammembert zapiekany w panierce+sos tatarski
  • kotlet de vollai z serem żółtym w sezamie
  • kotlet de vollai z serem żółtym+pieczarki
  • kotlet z piersi kurczaka  z papryką czeroną na ostro oraz salami po "węgiersku" 
  • kotlet z piersi kurczaka faszerowny fetą oraz  oliwkami po "grecku"
  • kotlet z piersi kurczaka z serem żółtym oraz szynką
  • kotlet z piersi kurczaka faszerowny szpinakiem
  • kotlet z piersi kurczaka z boczkiem
  • kotlet z piersi kurczaka z serem żółtym w chrupiącym cieście naleśnikowym+sezam   
  • rolada wołowa lub wieprzowa w sosie własnym
  • rolada wieprzowa w sosie borowikowym
  • filet z drobiu z ananasem lub żurawiną
  • schab smażony z kurkami w sosie maślano cebulowym
  • udko z kurczaka pieczone
  • udko z kurczaka w sosie śliwkowym
  • udko z kurczaka w mandarynkach
  • udko z kaczki pieczone
  • pałki z kurczaka w cieście+sezam pikantne lub łagodne
  • żeberka pieczone w kapuście z boczkiem+czosnek
  • żeberka pieczone w sosie cebulowo pomidorowym
  • żeberka pieczone w sosie własnym+smażone wiórki cebuli  
  • golonko gotowane lub pieczone
  • łopatka pieczona w całości z kością /około 3kg/
  • udziec wieprzowy w całości
  • kaczka z jabłkami
  • szaszłyk drobiowy+boczek+cebula
  • szaszłyki z wątróbką drobiową,wędzoną szynką oraz jabłkiem
  • boczek-rolada faszerowany i pieczony
  • pieczeń bawarska w kapuście zasmażanej z czosnkiem
  • pieczeń wieprzowa faszerowana śliwkami lub morelą
  • karkówka pieczona z zalewy czosnkowej
  • karczek szpikowany boczkiem
  • karczek po węgiersku w sosie paprykowym na ostro z cebulą ,ziemniaczkami
  • schab pieczony w cieście francuskim+zioła/np.rozmaryn/
  • schab w wiśniach
  • schab szpikowany pistacjami w płaszczyku z boczku
  • pieczeń cielęca z winogronami
  • pieczeń cielęca z pomarańczami
  • pieczeń cielęca po stropolsku
  • pieczeń cielęca w sosie borowikowym
  • sznycle cielęce
  • pieczeń wieprzowa z jabłkami
  • ozory wieprzowe lub wołowe smażone w maśle lub w sosie musztardowym ,chrzanowym lub koperkowym
  • udka z kurczaka faszerowane serem feta lub boczkiem
  • piersi z kurczaka faszerowane pieczarkami oraz serem żółtym w zotej panierce
  • bogracz wołowy
  • flaczki
  • leczo
  • bigos
  • fasolka po bretońsku
  • grochówka
  • potrawka z kurczaka w sosie śmietanowym
  • potrawka z kurczaka w warzywach orientalnych lub w sosie pieczarkowym
  • pólmisek rybny/wg.wyboru/
  • pstrąg filet w migdałach
  • pstrąg pieczony w całości w panierce lub w folli maśle czosnkowym
  • dorsz filet w złotej panierce
  • mintaj smażony w panierce z ciasta +sezam
  • dorsz filet w ziołach
  • panga zapiekana w sosie śmietanowym
  • łosoś filet lub dzwonki
  • pulpeciki rybne w sosie pomidorowo koperkowym

 

Strona Główna
GALERIA
MENU CATERING
» catering dania gorące
» catering przekąski +SAŁATKI
» catering zestawy
na różne okazje
JESZ ILE CHCESZ obiady SZWEDZKI STÓŁ menu regulamin
ORGANIZACJA IMPREZ-PRZYKŁADOWE MENU IMPREZA W LOKALU
ZABAWA RYBNIK-restauracja RENATKA
PROMOCJE - GRATISY
W E S E L E -przykładowe MENU
MENU PIZZERIA DOSTAWA NA TELEFON DOWÓZ RYBNIK-RADLIN-RYDUŁTOWYitd PIZZA 60 cm
ZESTAWY OBIADOWE-DOSTAWA NA TELEFON RYBNIK-RADLIN-RYDUŁTOWY-WODZISŁAW itd
KOMUNIA MENU-restauracja RENATKA-CATERNG
TANIE OBIADY-DANIE DNIA codziennie inne dla każdego
STYPA MENU-restauracja RENATKA
OFERTA-dodaj swoją opinię
MENU RESTAURACJA
CATERING SZKOLENIA PRZERWA KAWOWA-OBIADOWA RYBNIK-WODZISŁAW
OBIADY-TANIE POSIŁKI PROFILAKTYCZNE DLA FIRM
MENU ŚWIĄTECZNE -WIGILIA
AKTUALNOŚCI-praktyka dla uczniów
Pekao 56 1240 4357 1111 0000 5314 5581
RESTAURACJA - PIZZERIA
"RENATKA"
WARTEX-EWA WARGACKA
ul. G.MORCINKA 16
44-273 RYBNIK
TEL:032/4213900
693546850
665405333
604958311
================
e-mail: restauracja-renatka@wp.pl
===============
RESTAURACJA-PIZZERIA
RENATKA

NAJCZĘŚCIEJ ODWIEDZANY
ORAZ POLECANY LOKAL W RYBNIKU

ZWYCIĘZCA KORONY SMAKOSZA
NAJLEPSZY SMAK POTRAW
2012r
2014 wyróżnienie z certyfikatem
NAJLEPSZY SMAK POTRAW




 
Copyright © 2008 Restauracja RENATKA